Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
14.7 C
Athens
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ: Να κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο κ. Σκούμας

ΣΥΡΙΖΑ: Να κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο κ. Σκούμας

0
16
ΣΥΡΙΖΑ: Να κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο κ. Σκούμας
Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την παρουσία του πρώην, πλέον, Αρχηγού της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνου Σκούμα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, προκειμένου να διευκρινίσει τα περί «εξιλαστήριου θύματος» που ανέφερε στην χθεσινή του ανακοίνωση.

«Η σιωπή Μητσοτάκη – Θεοδωρικάκου στις σοβαρές καταγγελίες του πρώην Αρχηγού της ΕΛΑΣ κ. Σκούμα απλά επιβεβαιώνει ότι κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην Αρχηγός της ΕΛΑΣ, που μόλις πριν ένα μήνα ανανεώθηκε η θητεία του, αντικαταστάθηκε χθες ξαφνικά, αφήνοντας βαριές σκιές για τις τελευταίες κρίσεις της ΕΛΑΣ και μιλώντας για αντισυνταγματικές και αδιαφανείς ενέργειες και για κέντρα εξουσίας που παρεμβαίνουν στην Ελληνική Αστυνομία. Και όλα αυτά ενώ έχουν προηγηθεί οι αποκαλύψεις για συναλλαγή και τοποθετήσεις σε κρίσιμες θέσεις της ΕΛΑΣ από τη Greek Mafia.

 Μητσοτάκης και Θεοδωρικάκος δεν μπορούν άλλο να κρύβονται και να σιωπούν, σημειώνεται.

Για να μην υπάρχει απολύτως καμία σκιά, ο πρώην Αρχηγός κος Σκούμας πρέπει άμεσα να κληθεί στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να εξηγήσει τι εννοεί όταν λέει: «Δεν θα γίνω εξιλαστήριο θύμα επειδή σεβόμουν το Σύνταγμα».

 

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr