Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
14.7 C
Athens
Αρχική ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Σταματούν την απεργία σε ΟΣΕ και Προαστιακό οι σιδηροδρομικοί μετά την συνάντηση...

Σταματούν την απεργία σε ΟΣΕ και Προαστιακό οι σιδηροδρομικοί μετά την συνάντηση με Γεραπετρίτη

0
19
Σταματούν την απεργία σε ΟΣΕ και Προαστιακό οι σιδηροδρομικοί μετά την συνάντηση με Γεραπετρίτη

Σταματούν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους οι σιδηροδρομικοί έπειτα από την συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Πέμπτης με τον υπουργό Επικρατείας – και πλέον αρμόδιο και για θέματα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών – Γιώργο Γεραπετρίτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, «ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος και για θέματα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Γεραπετρίτης, συναντήθηκε σήμερα, 9 Μαρτίου με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) και άλλων σωματείων και αντηλλάγησαν απόψεις για όλα τα θέματα που αφορούν τον σιδηρόδρομο».

Όπως σημειώνεται, υπήρξε μια πολύ σοβαρή και εποικοδομητική συζήτηση και συμφωνήθηκε να οριστεί νέα συνάντηση, άμεσα, για τη συνέχισή της και την ασφαλή επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ – ΜΣΤ), μάλιστα, αποφασίστηκε από κοινού να σταματήσουν σήμερα οι απεργίες σε ΟΣΕ και Προαστιακό

Αυτό σημαίνει ότι τα δρομολόγια των τρένων και του προαστιακού θα εκτελούνται και πάλι κανονικά, μετά από 9 ημέρες απεργίας που ακολούθησαν την τραγωδία με 57 νεκρούς στα Τέμπη.

 

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr