Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
17.9 C
Athens
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Σε κρίσιμη κατάσταση το λευκό τιγράκι – Τι κατέγραψαν οι κάμερες κοντα...

Σε κρίσιμη κατάσταση το λευκό τιγράκι – Τι κατέγραψαν οι κάμερες κοντα στο Αττικό Πάρκο

0
18
Σε κρίσιμη κατάσταση το λευκό τιγράκι – Τι κατέγραψαν οι κάμερες κοντα στο Αττικό Πάρκο

Το τιγράκι δυστυχώς έχει πληρη αδυναμία χρησης των πίσω άκρων και φαίνεται πως εχει υποστεί στο παρελθόν χειρουργικη επέμβαση

Κρίσιμη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας από το τιγράκι, που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου. Σύμφωνα με τον διευθυντή του πάρκου, Ζαν Ζακ Λεσουέρ, που μίλησε στην ΕΡΤ μετά από φροντίδα, ενέσεις και βιταμίνες που παραχωρήθηκαν στο ζωάκι, παρουσιάζει βελτίωση, χωρίς όμως να μπορεί να περπατήσει.

Το τιγράκι δυστυχώς έχει πληρη αδυναμία χρησης των πίσω άκρων και φαίνεται πως εχει υποστεί στο παρελθόν χειρουργικη επέμβαση, με τον διευθυντή του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου να ισχυρίζεται πως ενδέχεται είτε να προέρχεται από τσίρκο είτε από καποιο εκτροφείο και ίσως το παράτησαν κοντά στο Αττικό, ώστε να το περιθάλψουν οι εργαζόμενοί του.

Μάλιστα, όπως είπε ο Ζαν Ζακ Λεσουέρ, πλάνα από κάμερες απέναντι από το Πάρκο, κατέγραψαν το βράδυ πριν την ημέρα που εντοπίστηκε το τιγράκι, ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς το σημείο που συνήθως τοποθετούνται οι κάδοι απορριμμάτων, όπου και παρέμεινε για ένα λεπτό. Κάτι που πιθανώς να βοηθήσει στην έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr