Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
9 C
Athens
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση Γεραπετρίτη σε Τέμπη και Λάρισα, την Τετάρτη η συνέντευξη...

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση Γεραπετρίτη σε Τέμπη και Λάρισα, την Τετάρτη η συνέντευξη Τύπου

0
39
Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση Γεραπετρίτη σε Τέμπη και Λάρισα, την Τετάρτη η συνέντευξη Τύπου

Στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει μεθαύριο Τετάρτη στο Υπουργείο, παρέπεμψε τους δημοσιογράφους, ο Υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών Γ. Γεραπετρίτης.

Στη συνέντευξη που θα παραχωρήσει μεθαύριο Τετάρτη στο Υπουργείο, παρέπεμψε τους δημοσιογράφους, ο Υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα Υποδομών και Μεταφορών Γ. Γεραπετρίτης, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στη Λάρισα και συμμετείχε σε σειρά συσκέψεων προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά απο τους εμπλεκόμενους φορείς για τις ενέργειες που ακολούθησαν το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα που βύθισε στο πένθος τη χώρα μας.

Ο Υπουργός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αρχικά συμμετείχε σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, στην οποία έλαβαν επίσης μέρος ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Τριαντόπουλος, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, ο Γ.Γ του Υπουργείου Υγείας, ο περιφερειάρχης Θεσσσαλίας, ο διοικητής των ΠΥ Θεσσαλίας και ο επικεφαλής της Ομάδας Αναγνώρισης Θυμάτων Καταστροφών.

Ο κ. Γεραπετρίτης επισκέφθηκε και το σημείο της τραγωδίας, όπου οι υπεύθυνοι των συνεργείων τον ενημέρωσαν για την απομάκρυνση των βαγονιών και των υπολειμμάτων της αμαξοστοιχίας και τις εργασίες αποκατάστασης τις σιδηροδρομικής γραμμής.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr