Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
16.3 C
Athens
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέες αποκαλύψεις για τον 59χρονο σταθμάρχη: Δεν τον είχαν βάλει σε καμία...

Νέες αποκαλύψεις για τον 59χρονο σταθμάρχη: Δεν τον είχαν βάλει σε καμία βάρδια για το Μάρτιο

0
16
Νέες αποκαλύψεις για τον 59χρονο σταθμάρχη: Δεν τον είχαν βάλει σε καμία βάρδια για το Μάρτιο

Εκτός βαρδιών στο σταθμαρχείο Λάρισας είχε τεθεί για τον Μάρτιο ο 59χρονος σταθμάρχης καθώς από έγγραφο προκύπτει ότι το όνομα του δεν υπάρχει σε καμία βάρδια του Μαρτίου.

Εκτός βαρδιών στο σταθμαρχείο Λάρισας είχε τεθεί για τον Μάρτιο ο 59χρονος σταθμάρχης, που έχει προφυλακιστεί για την τραγωδία στα Τέμπη. Το πρόγραμμα με τις βάρδιες του Μαρτίου βγήκε στις 25 Φεβρουαρίου και φαίνεται οτι δεν ήταν μέσα σε αυτές ενδεχομένως επειδή οι συνάδελφοι του δεν τον εμπιστεύονταν ενώ, το χαρτί βρίσκεται ήδη στα χέρια της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, από το έγγραφο αυτό προκύπτει ότι το όνομα του 59χρονου σταθμάρχη δεν υπάρχει σε καμία βάρδια του Μαρτίου στο σταθμαρχείο Λάρισας. Τον είχαν βάλει να εργάζεται σε πολύ μικρότερα σταθμαρχεία, όπως των Νέων Πόρων και της Καλαμπάκας, απ’ όπου περνούν πολύ λιγότερα τρένα.

Αυτό ενδεχομένως δείχνει πως οι συνάδελφοι του δεν τον εμπιστεύονταν και την μοιραία νύχτα του δυστυχήματος έκανε βάρδια λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, προφανώς για να πάρουν κάποιοι ρεπό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο 59χρονος είχε τοποθετηθεί μόνο σε πέντε νυχτερινές βάρδιες στο σταθμαρχείο Λάρισας τον Φεβρουάριο.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr