Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023
7 C
Athens
Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Market Pass: Πότε πληρώνονται όσοι κάνουν αίτηση τώρα

Market Pass: Πότε πληρώνονται όσοι κάνουν αίτηση τώρα

0
23
Market Pass: Πότε πληρώνονται όσοι κάνουν αίτηση τώρα

Καταβλήθηκαν τα χρήματα του Market Pass σε όσους έκαναν την αίτησή τους μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή στο www.vouchers.gov.gr και θα συνεχίσει να δέχεται τις αιτήσεις των δικαιούχων έως και τις 15 Μαρτίου 2023.

Μέχρι σήμερα Τετάρτη (8/3) αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η πίστωση των ποσών στις άυλες χρεωστικές κάρτες όλων των δικαιούχων του voucher «Market Pass», για όσους και όσες έκαναν αίτηση πριν τις 28 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι, αυτοί και αυτές που έχουν επιλέξει την άυλη χρεωστική κάρταπρόκειται να λάβουν το 100% της οικονομικής ενίσχυσης αγορών για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, με την προϋπόθεση, όμως, ότι έχει ενεργοποιηθεί στο κινητό τους.

Ήδη, από το απόγευμα της Παρασκευής (3/3), οι δικαιούχοι άρχισαν να λαμβάνουν sms και ηλεκτρονικά μηνύματα, ώστε να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες για την ενεργοποίηση.

Το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών

Παράλληλα, οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας και θα υποβάλουν αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου θα λάβουν την ενίσχυση ως εξής:

στις 20 Μαρτίου 2023 για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο,
στις 3 Απριλίου 2023 για τον μήνα Απρίλιο,
στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,
στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο, και
στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.
Όσοι δικαιούχοι επιλέξουν την κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό και υποβάλλουν αίτηση από 1-15 Μαρτίου 2023 θα λάβουν την ενίσχυση ως εξής:

στις 20 Μαρτίου 2023 για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο
στις 3 Μαΐου για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr