Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
14.7 C
Athens
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του Αναγνωστόπουλου για την κόρη της Καρολάιν

Απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του Αναγνωστόπουλου για την κόρη της Καρολάιν

0
12
Απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του Αναγνωστόπουλου για την κόρη της Καρολάιν

Απορρίφθηκε η αγωγή που είχαν καταθέσει οι γονείς του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για την αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.

Συγκεκριμένα απορρίφθηκε η αγωγή που είχαν καταθέσει οι γονείς του συζυγοκτόνου για την αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας.

Από την άλλη έγινε δεκτό το αίτημα που είχε η καταθέσει η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, σύμφωνα με την οποία ζητούσε η επικοινωνία ανάμεσα στη μικρή Λυδία και τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα.
«Εκδόθηκε χθες η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του πιλότου για την ανάθεση σε αυτούς της αποκλειστικής γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας.

Έγινε δεκτή η αγωγή της μητέρας της Καρολάιν, με την οποία ζητούσε η επικοινωνία να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα όπως όρισε το δικαστήριο κατόπιν συνεννόησης με τη μητέρα της Καρολάιν», είπε μιλώντας στο Star και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr