Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
22.1 C
Athens
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Απίστευτη ανάρτηση Μάρδα για Βαρουφάκη: Μήπως προκαλούσε για να φάει ξύλο; –...

Απίστευτη ανάρτηση Μάρδα για Βαρουφάκη: Μήπως προκαλούσε για να φάει ξύλο; – Τα μάζεψε και ζήτησε συγγνώμη

0
23
Απίστευτη ανάρτηση Μάρδα για Βαρουφάκη: Μήπως προκαλούσε για να φάει ξύλο; - Τα μάζεψε και ζήτησε συγγνώμη

«Η απερίσκεπτη χρήση του Διαδικτύου οδηγεί πολλές φορές σε αστοχίες για τις οποίες λίγο αργότερα μετανιώνουμε. Η συγγνώμη μου προς τον κ. Βαρουφάκη για την άτυχη ανάρτησή μου είναι αυτονόητη και ειλικρινής».

Σε μια σειρά πρωτοφανών αναρτήσεων προχώρησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Μάρδας, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε στα Εξάρχεια ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

“Φυσικά είμαστε με τον Γιάνη δίπλα του και μακριά από κάθε πράξη βίας που περιορίζει τις αυτονόητες ελευθερίες μας… Μια από τις συνιστώσες όμως της πολιτικής είναι η σύνεση με σκοπό την αποφυγή τέτοιων πράξεων και όχι την πρόκληση τους …”, αναφέρει σε ανάρτησή του και στα σχόλια σημειώνει μεταξύ άλλων:

“Μήπως το επιδίωκε; Όταν είσαι πολιτικά στα κάτω σου, βρίσκεις τρόπους προβολής για να ανέβεις”.

“Όταν ξανατρως ξύλο σε μέρος όπου έφαγες πριν χρόνια δεν είναι τυχαίο. Ίως το προκαλείς για ευνόητους λόγους”.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, και νυν υποψήφιος βουλευτής στη Θεσσαλονίκη, είχε υπονοήσει ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης ενδεχομένως να επεδίωξε τον ξυλοδαρμό του, βλέποντας τη δημοσκοπική κάθοδο του κόμματος του.

Το σχόλιο του αυτό, προκάλεσε την «έκρηξη» του πρώην εκπροσώπου τύπου του ΜΕΡΑ25, Μιχάλη Κριθαρίδη, ο οποίος ζήτησε ακόμη και την απόσυρση του Δημήτρη Μάρδα από τις λίστες υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜέΡΑ25: Θα είναι υποψήφιος ο Μάρδας με τον ΣΥΡΙΖΑ;

“Θα είναι μετά από αυτές τις αδιανόητες αναρτήσεις υποψήφιος του @syriza_gr ο κ. Μάρδας κ. @atsipras στην Θεσσαλονίκη; Φανταζόμαστε κι ελπίζουμε πως όχι. Τον αφήνουμε όμως στην κρίση της ηγεσίας και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως και των πολιτών της Θεσσαλονίκης”, τονίζει ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 και υποψήφιος βουλευτής στη Θεσσαλονίκη, Μιχάλης Κριθαρίδης.

{https://twitter.com/m_kritharidis25/status/1634540475737669633?s=20}

Ζήτησε συγγνώμη ο Μάρδας

“Η απερίσκεπτη χρήση του Διαδικτύου οδηγεί πολλές φορές σε αστοχίες για τις οποίες λίγο αργότερα μετανιώνουμε. Η συγνώμη μου προς τον κ. Βαρουφάκη για την άτυχη ανάρτησή μου είναι αυτονόητη και ειλικρινής” δήλωσε μετά τις αντιδράσεις ο κ. Μάρδας.

Ο κ. Μάρδας κατέβασε την προηγούμενη αδιανόητη ανάρτηση, και προχώρησε σε νέα δημοσίευση, απολούμενος προς τον κ. Βαρουφάκη.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr