Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
9 C
Athens
Αρχική ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Απεργία συνείδησης στα φαρμακεία: Τι ώρες θα είναι κλειστά και που

Απεργία συνείδησης στα φαρμακεία: Τι ώρες θα είναι κλειστά και που

0
29
Απεργία συνείδησης στα φαρμακεία: Τι ώρες θα είναι κλειστά και που

Με κλείσιμο των φαρμακείων συγκεκριμένες ώρες τις ημέρας αλλά και με ολικό λουκέτο συμμετέχουν τα φαρμακεία της χώρας στην απεργία για την τραγωδία στα Τέμπη

Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, έχει προκηρύξει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, απευθύνοντας κάλεσμα προς τα μέλη του.

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα φαρμακεία του Πειραιά, καθώς ο Φαρμακευτικός Σύλλογος της πόλης (ΦΣΠ) ανακοίνωσε “απεργία συνείδησης” και συμμετοχή των φαρμακοποιών στο εθνικό πένθος από την τραγωδία στα Τέμπη. “Για πρώτη φορά στα χρονικά, κάνουμε απεργία συνείδησης και όχι αιτημάτων. Κάθε υπεύθυνος θα πρέπει να πληρώσει το μέγεθος της δικής του ευθύνης καλώντας ταυτόχρονα την Κυβέρνηση να διασφαλίσει στο ακέραιο την ασφάλεια των συγκοινωνιών”, αναφέρει ο ΦΣΠ στην ανακοίνωσή του.

Από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε πως αποφασίστηκε ομόφωνα κήρυξη στάσης εργασίας για την Τετάρτη, από τις 11:30 έως τις 14:30, σε ένδειξη πένθους για την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr