Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023
7 C
Athens
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα καταστήματα, τι ισχύει με τα...

Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα καταστήματα, τι ισχύει με τα σούπερ μάρκετ

0
22
Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα τα καταστήματα, τι ισχύει με τα σούπερ μάρκετ
Παραδοσιακά ανοικτά παραμένουν από το βράδυ της Κυριακής μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας τα καταστήματα σε Βαρβάκειο Αγορά και Αγορά του Καταναλωτή στον Ρέντη προκειμένου να προμηθευτούν οι καταναλωτές τα σαρακοστιανά εδέσματα της τελευταία στιγμής.

Εκτός από τα καταστήματα τροφίμων, ανοιχτές θα είναι σήμερα Καθαρά Δευτέρα και οι λαϊκές αγορές, η Βαρβάκειος αλλά και Αγορά του Καταναλωτή στο Ρέντη.

Όπως έχει διευκρινίσει με ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τα καταστήματα τροφίμων θα λειτουργήσουν κανονικά την Καθαρά Δευτέρα προκειμένου το καταναλωτικό κοινό να προμηθευτεί τα σαρακοστιανά εδέσματα.

Στα καταστήματα τροφίμων εντάσσονται και τα μίνι μάρκετ, όχι όμως και τα σούπερ μάρκετ – που θα παραμείνουν αντίθετα κλειστά.

Τα καταστήματα στη Βαρβάκειο λειτουργούν από τις 21:00 της Κυριακής της Αποκρίας και θα μείνουν ανοιχτά μέχρι και το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας ή… «όσο πάει», όπως διαμηνύουν οι έμποροι.

Ανοικτά θα είναι μέχρι και το απόγευμα και τα καταστήματα στην Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr