
Ο ηθοποιός έγραψε μια ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα στο Facebook εναντίον του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτία.
Αναλυτικά η ανάρτησή του
«Γιώργο Αυτιά δεν θα κάνω το λάθος να σε περιλούσω με βρισιές και χυδαιόλογα.
Άλλωστε πιστεύω ότι είσαι το συνώνυμο της χυδαιολογίας και του ψεύδους. Για πολλοστή φορά, και ενώ είσαι ενημερωμένος για το τι συνέβη τον Αύγουστο του 2015, εξακολουθείς να αναφέρεσαι στο όνομα μου με μοναδικό σκοπό να με θίξεις. Και πολιτικά και σαν οντότητα.
Ξέρεις ότι ΔΕΝ έχω υπογράψει καμμία μείωση μισθών και ότι η υπογραφή μου στην εγκύκλιο αφορούσε την εφαρμογή του νόμου 3863,των Λομβέδου-Κουτρουμάνη που είχε ψηφιστεί το 2010 με ισχύ από το 2015,που αλλάχτηκε από το νόμο Κατρούγκαλου. Ως γνωστόν για να αλλαχθεί ένας νόμος πρέπει να εφαρμοστεί ο προηγούμενος.
Και αυτό το νόημα είχε η υπογραφή. ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ δεν έγινε τότε γιατί αμέσως μετά τις εκλογές ίσχυσε ο νόμος Κατρούγκαλου στον οποίον ΔΕΝ ήμουν παρών. Όλα αυτά τα γνωρίζεις. Και για το ποιος πήρε στο λαιμό του τον Γιώργο τον Κατρούγκαλο για το νόμο ρώτα καλύτερα τον φίλο σου το Ρωμανιά. Ξέρει αυτός.
ποιαδήποτε λοιπόν αναφορά στο όνομα μου(κάτι που έχει συμβεί πολλάκις) έχει για σένα προς το πρόσωπο μου, μόνο απαξιωτική τοποθέτηση, κακία, πολιτική εκδίκηση και εξυπηρέτηση συμφερόντων.Το τελευταίο το γνωρίζουν πολλοί.
Αλλά να ξέρεις οι Δουλοπαροικίες και οι Δουλοπάροικοι τελειώνουν κάποτε. Και στο γλύψιμο τελειώνει το σάλιο. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ»
Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις