
Έπεσε… εύκολα στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός όπου γνώρισε την ήττα με 83-68 από τη Ρεάλ, υποχωρώντας στο 8-14.
Συμβιβασμένος με την ιδέα της ήττας έδειξε να κατεβαίνει στο παρκέ ο Παναθηναϊκός, στον αγώνα του στη Μαδρίτη, καθώς από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τη Ρεάλ έχασε τα ηνία. Έτσι, μοιραία γνώρισε τη 14η ήττα του στη Euroleague.
Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς «παραδόθηκε» με το τελικό 83-68, για την 22η αγωνιστική και πλέον ετοιμάζει «βαλίτσες» για Βιτόρια, όπου την Παρασκευή (3/2) ολοκληρώνει το ταξίδι του στην Ισπανία, απέναντι στην Μπασκόνια.
Στον αντίποδα, η Ρεάλ παρέμεινε (με ρεκόρ 15-7) «αγκαλιά» με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της κατάταξης (οι «ερυθρόλευκοι» υπερτερούν στην ισοβαθμία).
Τα δεκάλεπτα: 26-14, 48-30, 68-57, 83-68
Final Score @RMBaloncesto – #paobc 83-68 pic.twitter.com/nAA8o9dJUI
— Panathinaikos BC (@paobcgr) February 1, 2023
Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις