
Από το Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες σήμερα, 23 Φεβρουαρίου 2023, 12 άτομα για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή και του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο εντοπισμού θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε έξι οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, εκ των οποίων οι πέντε είχαν σφραγιστεί κατ’ επανάληψη από την αρμόδια δημοτική Αρχή.
Κατά τους ελέγχους, προσήχθησαν, επιπλέον, τρεις γυναίκες για παραβάσεις του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ επιπλέον θα ενημερωθεί η αρμόδια δημοτική Αρχή για την σφράγιση – επανασφράγιση των οίκων ανοχής.
Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις