Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
8 C
Athens
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ «Βολές» Οικονόμου κατά Βαξεβάνη και ΣΥΡΙΖΑ: «Αισώπειοι μύθοι και ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί»

«Βολές» Οικονόμου κατά Βαξεβάνη και ΣΥΡΙΖΑ: «Αισώπειοι μύθοι και ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί»

0
25
«Βολές» Οικονόμου κατά Βαξεβάνη και ΣΥΡΙΖΑ: «Αισώπειοι μύθοι και ατεκμηρίωτοι ισχυρισμοί»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κάνει λόγο «αισώπειους μύθους» και «ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς» αναφορικά με τις νέες πληροφορίες που εμπλέκουν στο δίχτυ των παρακολουθήσεων στρατιωτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

«Απέναντι σε αυτή την παρωδία η κυβέρνηση απαντά με τη θεσμική θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ, με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα», τονίζει ο Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας το νέο δημοσίευμα για τις παρακολουθήσεις που εμφανίζει τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων να βρίσκονται στο «μάτι» της ΕΥΠ.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει να δημοσιεύει σε συνέχειες τους αισώπειους μύθους του, όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο. Το αφήγημά του, το οποίο φθίνει όσο περνάει ο χρόνος, είναι ένα συνονθύλευμα ατεκμηρίωτων ισχυρισμών. Όσο υστερεί σε θεμελίωση και στοιχεία, άλλο τόσο πλεονάζει σε μυθοπλασία.

»Το πλέον τραγικό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε ασμένως (προτού καλά- καλά κυκλοφορήσει η εφημερίδα) να υιοθετήσει τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς και να εξάγει πολιτικά συμπεράσματα. Απέναντι σε αυτή την παρωδία η Κυβέρνηση απαντά με τη θεσμική θωράκιση της λειτουργίας της ΕΥΠ, με την καθολική απαγόρευση των κακόβουλων λογισμικών και φυσικά με την εμπιστοσύνη στη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία και οφείλει να αποσαφηνίσει το ταχύτερο δυνατό κάθε πτυχή της υπόθεσης αυτής».

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr