Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023
2.3 C
Athens
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Οι δύο φράσεις «κλειδιά» των δραστών στα βίντεο

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Οι δύο φράσεις «κλειδιά» των δραστών στα βίντεο

0
28
Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Οι δύο φράσεις «κλειδιά» των δραστών στα βίντεο

Νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου από ανηλίκους στο Ίλιον.

Υπάρχουν 2 φράσεις «κλειδιά» για τις έρευνες, οι οποίες ακούγονται στα βίντεο βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον και είναι οι φράσεις «Κάτω Π…» και «Δυτική Α…», οι οποίες ακούγονται στα δύο βίντεο που έχουν μέχρι στιγμής οι αρχές.

Όπως δήλωσε δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων, «υπάρχουν, στο ένα βίντεο δύο φράσεις που επαναλαμβάνονται φωναχτά, οι οποίες εξηγούν το περιστατικό και στην ανακρίτρια θα εκθέσουμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε για να εξηγήσουμε γιατί δεν ήταν σεξουαλικός πειραματισμός».

Οι φράσεις παραπέμπουν σε οπαδικά περιστατικά, με τη φράση «Κάτω π…», να παραπέμπει σε συμπλοκή που είχε γίνει σε πάρκο στα δυτικά προάστια και να αντιπροσωπεύει τους μαθητές της περιοχής που φέρονται να επικράτησαν.

Η «δυτική α…» είναι αναφορά σε οργανωμένους οπαδούς ομάδας, οι οποίοι είχαν κάνει παρόμοιες πράξεις με αυτές που έχει υποστεί ο 15χρονος.

Για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον έχουν ήδη συλληφθεί έξι ανήλικοι μαθητές. Οι τρεις απολογήθηκαν το Σάββατο και προφυλακίσθηκαν, ενώ ο τέταρτος δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι άλλοι δύο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τρίτη 27/12.

Υπάρχουν ακόμη δύο ανήλικοι που εξετάζεται η εμπλοκή τους στην υπόθεση, και οι οποίοι θα καταθέσουν στον ανακριτή την Τρίτη (27.12.2022).

Το ένα παιδί εμφανίστηκε στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο.

Ο όγδοος φέρεται να είναι πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση, σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει το θύμα στις αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ αναζητείται και 8ος ανήλικος, που φέρεται να είναι ο «εμπνευστής» των βασανιστηρίων του 15χρουνου.

Οι Αρχές μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν, ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Αλβανία απ’ όπου κατάγεται.

Το θύμα φέρεται να έχει αναφέρει ότι αυτός ήταν που έστελνε τα βίντεο σε κινητά άλλων μαθητών. Ο συγκεκριμένος 15χρονος δεν ήταν στο ίδιο σχολείο με το θύμα αλλά πήγαιναν στο ίδιο φροντιστήριο.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr