Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
8.2 C
Athens
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Αυτό είναι το κατηγορητήριο για τους ανήλικους, «ζούμε...

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Αυτό είναι το κατηγορητήριο για τους ανήλικους, «ζούμε ένα δράμα» λέει ο πατέρας ενός εκ των κοριτσιών

0
27
Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Αυτό είναι το κατηγορητήριο για τους ανήλικους, «ζούμε ένα δράμα» λέει ο πατέρας ενός εκ των κοριτσιών

Συνεχίζονται οι έρευνες για την φρικιαστική υπόθεση του βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον από συμμαθητές του, το κουβάρι ξετυλίγεται συνεχώς ενώ το κατηγορητήριο για τους 7 ανήλικους που εμπλέκονται είναι βαρύ.

Οι έξι έχουν προφυλακιστεί και κατηγορούνται για συμμετοχή σε συμμορία, για ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση και για πορνογραφία, ενώ ο 17χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία επέστρεψε στη χώρα και αναμένεται να εμφανιστεί στην αστυνομία μέσα στις επόμενες μέρες για να καταθέσει.

Το κατηγορητήριο

«Κατόπιν συναπόφασης και με κοινό δόλο με τους συγκατηγορούμενούς σου, εξανάγκασες, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, με τη χρήση σωματικής βίας, άλλον, σε ανοχή γενετήσιας πράξης.

Ενεργώντας από κοινού με τους συγκατηγορουμένους σου, εξαναγκάσατε, τουλάχιστον έξι με επτά φορές, τον ανήλικο συμμαθητή σας, ασκώντας σωματική βία σε βάρος του και δη χτυπώντας τον στον πρόσωπο και στο σώμα, να ανεχθεί γενετήσιες πράξεις και συγκεκριμένα, αφού τον ακινητοποιούσατε κρατώντας του με τη βία τα πόδια και το κεφάλι, του βγάζατε το παντελόνι με σκοπό διέγερσης και ικανοποίησης της γενετήσιας επιθυμίας σας.

Παρήγαγες, κατείχες και διέδωσες σε τρίτους υλικό παιδικής πορνογραφίας και δη ανηλίκου προσώπου, το οποίο απεικονιζόταν στο εν λόγω υλικό, να ανέχεται, υπό την άσκηση σε βάρος της σωματικής βίας, γενετήσιες πράξεις, κατά τρόπο που προκαλεί προδήλως τη γενετήσια διέγερση».

Αυτό είναι το κατηγορητήριο και για τους εφτά, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, ο 17χρονος που επέστρεψε από την Αλβανία, σχεδίαζε να φτιάξει μέχρι και βίντεο κλιπ με τραπ μουσική με τη σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου.

Οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τη συστηματική κακοποίηση του 15χρονου, έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αρνούνται όμως τις κατηγορίες του βιασμού καθώς, όπως υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή, ήταν όλα στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού.

Ο προφυλακισμένος μαθητής που τράβηξε τα επίμαχα βίντεο υποστήριξε πως δεν είχε καμία φυσική συμμετοχή στους ομαδικούς βιασμούς.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τις καταθέσεις των τεσσάρων κοριτσιών που όπως είπε το θύμα, βρίσκονταν μπροστά και έβλεπαν τη συστηματική του κακοποίηση.

Ο πατέρας ενός εκ των κοριτσιών μίλησε στο mega και είπε:

«Απειλές δέχονται τα παιδιά από το σχολείο. Γράφουν στους τοίχους μπροστά από το σπίτι μας. Από παντού δεχόμαστε απειλές. Ζούμε ένα δράμα».

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr