Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023
3.4 C
Athens
Αρχική LIFE Βανδή – Μπισμπίκης: Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου στον Θάνο Πλεύρη για...

Βανδή – Μπισμπίκης: Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου στον Θάνο Πλεύρη για την επιβολή προστίμου

0
31
Βανδή - Μπισμπίκης: Η απάντηση του νυχτερινού κέντρου στον Θάνο Πλεύρη για την επιβολή προστίμου

Υπέρ της απόφασης του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, τάσσεται το κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή κι επιβλήθηκε πρόστιμο λόγω μη τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου.

Συγκεκριμένα, απόλυτα σύμφωνο με την απόφαση επιβολής προστίμου, τάσσεται το ίδιο το κέντρο, που δέχθηκε το πρόστιμο λόγω της μη τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου. Το πρόστιμο, επιβλήθηκε από τον Υπουργό μετά και τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του ηθοποιού και συντρόφου της Δέσποινας Βανδή, Βασίλη Μπισμπίκη να κρατάει αναμμένο τσιγάρο. 

Ο κ. Πλεύρης, είχε, τότε, αναφέρει «Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ»

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, το μαγαζί τονίζει «Αγαπητοί φίλοι,
όλοι γνωρίζετε ότι η μεγάλη οικογένεια του «Έναστρον», η διοίκηση, οι καλλιτέχνες και οι δεκάδες εργαζόμενοι προσφέρουμε επι πολλά έτη υψηλό επίπεδο ψυχαγωγίας και διασκέδασης σεβόμενοι πάντοτε την τήρηση των νόμων.
Είναι προφανές ότι η προσπάθεια τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου είναι συνεχής και αδιάκοπη ,μέσα σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες αφού είναι δύσκολος ο έλεγχος εκατοντάδων πελατών που διασκεδάζουν.
Μεμονωμένα περιστατικά όπως αυτό που έλαβε σήμερα δημοσιότητα δεν μπορούν να ακυρώσουν τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε όλοι μας.
Η παρέμβαση του Υπουργού Υγείας κ.Θάνου Πλεύρη ενδυναμώνει την προσπάθεια της πολιτείας και την δική μας για την πλήρη απάλειψη του καπνίσματος στα κέντρα διασκέδασης.
Είμαστε σίγουροι ότι και με την δικη σας συμβολή θα τα καταφέρουμε!
Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος!»

 

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr