Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
3.5 C
Athens
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Το γαλλικό Ινστιτούτο τρολάρει Δημητρακόπουλο: «Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε πραγματικά...

Το γαλλικό Ινστιτούτο τρολάρει Δημητρακόπουλο: «Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε πραγματικά γαλλικά»;

0
22
Το γαλλικό Ινστιτούτο τρολάρει Δημητρακόπουλο: «Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε πραγματικά γαλλικά»;

Επιθετικό μάρκετινγκ από το γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδας το οποίο χρησιμοποιώντας το hastag #ΚΟΡΩΠΙ_ΖΑΜΕ καλοί ενδιαφερόμενους να ενταχθούν στα μαθήματα γαλλικών του ινστιτούτου, μετά και τον χαμό που δημιουργήθηκε στο Twitter με τα γαλλικά του δικηγόρου Μιχάλη Δημητρακόπουλου κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στο δικαστήριο των Βρυξελλών

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δημητρακόπουλος έγινε viral χθες στο Twitter με το όνομά του να «τρεντάρει» στις πρώτες θέσεις του μέσου, καθώς σε δηλώσεις του είπε «Ζαμέ Κορωπί», αφήνοντας «αγάλματα» τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω καθώς δε γνώριζαν τι ακριβώς σημαίνουν τα όσα είπε.

Τα γαλλικά του διακεκριμένου ποινικολόγου δε θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα και από εξειδικευμένους φορείς γαλλικών στη χώρα μας, όπως είναι το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Ινστιτούτο απευθύνει κάλεσμα σε όσους δεν ξέρουν ή τα μιλούν… «μισά», για να τα μάθουν μία και καλή, ενώ προτρέπει στους χρήστες να δουν το πρόγραμμα για την περίοδο Φεβρουάριος – Ιούνιος 2023.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr