Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
3.5 C
Athens
Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Στο «σφυρί» βγαίνει πασίγνωστο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα

Στο «σφυρί» βγαίνει πασίγνωστο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα

0
26
Στο «σφυρί» βγαίνει πασίγνωστο κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα

Σε πλειστηριασμό βγαίνει το κτίριο που στεγάζει το Κέντρο Αθηνών και που κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει δημοφιλείς τραγουδιστές και σχήματα.

Το κατώφλι των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πέρασε το Κέντρο Αθηνών, ένα από τα δημοφιλέστερα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης της Αθήνας που έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος.

Σύμφωνα με το έγγραφο που θα δείτε παρακάτω η δημοπρασία έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιανουαρίου 2023 – εφόσον δεν προηγηθεί κάποια κίνηση για την αποτροπή της διαδικασίας.

Στην ουσία ωστόσο θα γίνει προσπάθεια εκποίησης ηλεκτρονικά για το ποσοστό 33,3% του ακινήτου που βρίσκεται στην Πειραιώς και στεγάζει το νυχτερινό κέντρο.

Όπως επισημαίνεται στο έγγραφο, το συγκεκριμένο κτίριο λειτουργεί σαν κέντρο νυχτερινής διασκέδασης ενώ το ποσό της απαίτησης ανέρχεται στις 69.890 ευρώ. Τέλος, να σημειωθεί ότι για το 33,3% του εν λόγω ακινήτου, η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 646.000 ευρώ.

Το μαγαζί έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα του εγχώριου καλλιτεχνικού στερεώματος, ενώ αυτή την περίοδο τραγουδάει ο Γιώργος Μαζωνάκης και εμφανίζεται κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

 Δείτε το έγγραφο του πλειστηριασμού ΕΔΩ

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr