Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023
8.2 C
Athens
Αρχική ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Παράταση στις συμβάσεις προσωπικού κορονοϊού στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας

Παράταση στις συμβάσεις προσωπικού κορονοϊού στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας

0
25
Παράταση στις συμβάσεις προσωπικού κορονοϊού στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας

Παρατείνονται έως 31 Μάϊου 2023 όλες οι συμβάσεις εργασίας επικουρικού προσωπικού covid στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας, καθώς και σε λοιπούς Προνοιακούς φορείς.

Την ανακοίνωση για την παράταση των συμβάσεων έκανε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου από το βήμα της Βουλής.

Σύμφωνα με την Υφυπουργό, η συγκεκριμένη ρύθμιση αποτελεί απόδειξη της κρατικής μέριμνας για την απρόσκοπτη και διαρκή παροχή ποιοτικών υπηρεσιών φροντίδας και προστασίας στα χρονίως πάσχοντα άτομα, τα άτομα με αναπηρίες, τους ηλικιωμένους, αλλά και τα ευάλωτα παιδιά.

Εργαζόμαστε εντατικά, σημείωσε η κυρία Μιχαηλίδου, ώστε να διασφαλίζουμε το βέλτιστο συμφέρον των πιο ευάλωτων. Πρωταρχική μας προτεραιότητά, όταν ξέσπασε η πανδημία ήταν η προστασία της υγείας και της ζωής κάθε ωφελούμενου. Τα καταφέραμε!

Γι΄ αυτό και συνεχίζουμε να θωρακίζουμε τις δομές μας, να τις στελεχώνουμε με το αναγκαίο προσωπικό, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες φροντίδας, αλλά και ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον σε όλους τους ωφελούμενου.

Υπενθυμίζεται ότι το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας προβλέπει παράταση και για το λοιπό επικουρικό προσωπικό.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr