Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023
3.9 C
Athens
Αρχική ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΣΕ: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για τις προσλήψεις με απολυτήριο Λυκείου, το...

ΟΣΕ: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για τις προσλήψεις με απολυτήριο Λυκείου, το όριο ηλικίας

0
108
ΟΣΕ: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για τις προσλήψεις με απολυτήριο Λυκείου, το όριο ηλικίας
Θέσεις εργασίας με σύμβαση αορίστου χρόνου προσφέρει ο ΟΣΕ μέσα από την προκήρυξη 1/2022, που αφορά την πρόσληψη συνολικά ενενήντα (90) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) διαφόρων ειδικοτήτων.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 του ν.4903/2022 στο Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε (ΟΣΕ. ΑΕ), οι προσλήψεις θα γίνουν ως εξής:

ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΛΙΓΜΩΝ ΚΛΕΙΔΟΥΧΩΝ 34
ΔΕ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ 36
ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ 5
ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 10
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ 5
ΣΥΝΟΛΟ 90

Εκ των ανωτέρω, είκοσι οκτώ (28) θέσεις πρόκειται να καλυφθούν ανά ειδικότητα από τις κατηγορίες πολυτέκνων ή τέκνων πολυτέκνων (14 θέσεις), τριτέκνων ή τέκνων τριτέκνων (10 Θέσεις) και ατόμων που έχουν τέκνο, αδελφό, ή σύζυγο καθώς και τέκνων ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω (4 θέσεις).

Οι υποψήφιοι πρέπει να μην έχουν συμπληρώσει το 42ο έτος της ηλικίας τους μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Εμπειρία

Ως εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο της προς πλήρωση θέσης, όπως αυτό περιγράφεται στην οικεία προκήρυξη μετά από την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών με το οποίο ο υποψήφιος μετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία και αν απαιτείται άδεια άσκησης επαγγέλματος μετά από τη λήψη της αδείας. 

Για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 1/2022, η οποία θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η είσοδος στη σχετική ιστοσελίδα του ΟΣΕ ΑΕ (htps://ose.gr) και επιλέγοντας το σύνδεσμο :Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Προσλήψεων του ΟΣΕ ΑΕ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση με επισύναψη των δικαιολογητικών τους, από 19.12.2022 έως 02.01.2023.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

 

 

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr