Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
9 C
Athens
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μιχαηλίδου για Χαμόγελο του Παιδιού: Έχει 20 εκατ ευρώ πλεόνασμα

Μιχαηλίδου για Χαμόγελο του Παιδιού: Έχει 20 εκατ ευρώ πλεόνασμα

0
11
Μιχαηλίδου για Χαμόγελο του Παιδιού: Έχει 20 εκατ ευρώ πλεόνασμα

Μιλώντας στο Action24, η κυρία Μιχαηλίδου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Έχουν γίνει ρεπορτάζ των ρεπορτάζ, δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας συμπολίτης μας σήμερα που πιστεύει ότι ένα ίδρυμα, το οποίο έχει 20 εκατομμύρια πλεόνασμα, 5.000.000 στην Ελβετία, τον πρόεδρό του που μένει διάβασα σε μια βίλα δύο εκατομμυρίων με πόσα μπάνια λέει ότι έχει και να μην χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά, για να κάνει παραπάνω μπάνια για τα παιδιά και να κάνει τη δομή λειτουργική».

Η τοποθέτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου ήρθε με αφορμή πρόσφατο ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής», το οποίο ανέφερε ότι ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, φέρεται να διαμένει σε διαμέρισμα-μεζονέτα έκτασης περίπου 500 τ.μ., με πέντε μπάνια, αξίας περίπου δύο εκατομμυρίων ευρώ, σε αμφιθεατρική περιοχή στον Άλιμο, το οποίο ωστόσο είναι κληροδότημα του οργανισμού από δωρεά μιας συνταξιούχου από τη Δράμα, που ήθελε να βοηθήσει παιδιά που είχαν ανάγκη.

Ο ιδρυτής της οργάνωσης Κώστας Γιαννόπουλος, εμφανώς φορτισμένος, ανέφερε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στις 12/12:

«Σήμερα απαντάμε σε δημοσίευμα που έγινε πρωτοσέλιδο. Πρέπει να ξανασυστηθούμε γιατί κάποιοι ξεχνάνε. Δεν ξεκίνησα για να γινώ σπουδαίος και τρανός. Πριν 27 χρόνια έφυγε από τα χεριά μου ότι πολυτιμότερο είχα. Έγινε η τελευταία του επιθυμία πραγματικότητα. Εγώ, επειδή εκφράστηκαν ερωτηματικά για το παρελθόν μου, ήμουν σπουδαίος στον τομέα της πληροφορικής.

Ο γιος μου έφυγε 22 Δεκέμβριου από τη ζωή. Εύχομαι σε κανέναν να μην συμβεί Κέρδισα όμως ότι γνώρισα άλλα παιδιά και άφησα μια παρακαταθήκη. Άνθρωποι που είναι στο Χαμόγελο, τότε δεν τους ήξερα Όταν προσπαθούσα να σώσω τη ζωή του παιδιού, είχα τη δυνατότητα να το κάνω.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr