Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023
3.9 C
Athens
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μέρα25 για Αδαμοπούλου – Μπακαδήμα: Δεν είναι εύκολο να είσαι μέλος ενός...

Μέρα25 για Αδαμοπούλου – Μπακαδήμα: Δεν είναι εύκολο να είσαι μέλος ενός κόμματος, που δεν επιτρέπει τον «καριερισμό»

0
29
Μέρα25 για Αδαμοπούλου - Μπακαδήμα: Δεν είναι εύκολο να είσαι μέλος ενός κόμματος, που δεν επιτρέπει τον «καριερισμό»

Τα «πυρά» του εξαπέλυσε το Μερα25, για την απομάκρυνση και προσχώρηση των πρώην βουλευτριών του κ. Αγγελική Αδαμοπούλου και κ. Φωτεινή Μπακαδήμα στο ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας για «καριερισμό» και «ατομικές φιλοδοξίες».

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Από την ανακοίνωση της προσχώρησης τους στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι δύο πρώην βουλεύτριες του ΜέΡΑ25, που πήραν την έδρα με την οποία τους εξέλεξε ο ελληνικός λαός για να αντιπαλέψουν το δόγμα της ΤΙΝΑ και πήγαν την έδρα αυτή σε ένα κόμμα το οποίο υπηρέτησε καλύτερα από όλα τα μνημονιακά κόμματα αυτό ακριβώς το δόγμα, «ξεχύθηκαν» σε συνεντεύξεις, για να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πέρα από τη συνθηκολόγηση, την φτωχοποίηση και την υποτέλεια»

Χρησιμοποίησαν, μάλιστα, στην ανακοίνωση και τοποθετήσεις άλλων βουλευτριών τους, «πραγματικών γυναικών-αγωνιστριών του ΜέΡΑ25», όπως τις χαρακτηρίζουν, υπογραμμίζοντας πως «Κατανοούμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι μέλος του ΜέΡΑ25, ενός κόμματος χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις στην Ολιγαρχία, ενός κόμματος που δεν επιτρέπει τον καριερισμό και τις όποιες ατομικές φιλοδοξίες. Ενωμένες μια γροθιά, με τις εκατοντάδες συνοδοιπόρισσες και συνοδοιπόρους στο ΜέΡΑ25 φωνάζουμε με όλη την δύναμη της ψυχής μας: Για τον άνθρωπο, όχι για τα αξιώματα! Συνεχίζουμε, προχωράμε!!!»

Παραδίδεται, επίσης, και συγκεκριμένο παράδειγμα, αυτό της κ. Σίσσυς Βελισσαρίου, η οποία έγραψε «Δεν είναι τυχαίος επομένως ο επικοινωνιακός ορυμαγδός μετά την ανεξαρτητοποίηση δύο βουλευτριών και την αποχώρηση δύο γυναικών μελών του. Δεν υπεισέρχομαι στο τι πλήγωσε τις εν λόγω ατομικές περιπτώσεις. Όμως ξέρω ότι σίγουρα δεν αφορούν ιδεολογικό-πολιτικές αντιπαραθέσεις διότι αυτές δεν εκφράστηκαν ποτέ και σε κανένα όργανο, ως όφειλαν, ούτε είχαν άλλη μορφή εκτός της ατομικής φιλοδοξίας. Η μη ικανοποίηση της φιλοδοξίας από ένα κόμμα όπως το ΜέΡΑ25, που θέτει την ανιδιοτελή προσφορά ως καταστατική συνθήκη, πληγώνει»

Τέλος, το δελτίο τύπου καταλήγει «Κατανοούμε ότι όλα αυτά είναι άγνωστα και αποτελούν κενό γράμμα για τις πρώην συνοδοιπόρισσες μας, όμως, εμείς θα συνεχίσουμε με αυτούς κι αυτές που επιμένουν να παλεύουν για τους ανθρώπους και όχι για τα αξιώματα και την εξουσία πάση θυσία, όπως οι νέοι συνομιλητές των πρώην βουλευτριών μας που δεν τους ενοχλεί τελικά η συνθηκολόγηση του 2015 και οι «αυταπάτες» τού κ. Τσίπρα γιατί αποτελούν περασμένα, ξεχασμένα».

 

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr