Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, 2023
3.9 C
Athens
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κούγιας: «Καμία σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη με την υπόθεση κοκαΐνης», γιατί αναφέρεται...

Κούγιας: «Καμία σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη με την υπόθεση κοκαΐνης», γιατί αναφέρεται το όνομά του στη δικογραφία

0
28
Κούγιας: «Καμία σχέση του Θέμη Αδαμαντίδη με την υπόθεση κοκαΐνης», γιατί αναφέρεται το όνομά του στη δικογραφία

Με ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας υπογραμμίζει πως ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε κοκαΐνη και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει.

Σε πλήρη διάψευση των δημοσιευμάτων που ενέπλεξαν τον Θέμη Αδαμαντίδη σε υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης προχώρησε ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας.

Όπως υπογραμμίζει μάλιστα, ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί, είναι «εντελώς ελεύθερος και έχει κληθεί μόνο ως μάρτυρας, για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση αυτή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Εδώ και λίγες ώρες διακινείται η ψευδής είδηση ότι δήθεν ο κ. Θέμης Αδαμαντίδης, τον οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ, έχει σχέση με την εγκληματική οργάνωση, της οποίας τα μέλη συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ και κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών και άλλες παράνομες πράξεις, καθώς και ότι δήθεν ο κ. Αδαμαντίδης είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης. 

Η είδηση είναι εντελώς ψευδής και συκοφαντική.

Η αλήθεια είναι η εξής: Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει καμία σχέση με κανένα από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και δεν είναι κουμπάρος του φερόμενου ως αρχηγού της, τον οποίο ούτε καν γνωρίζει.

Στη δικογραφία φέρονται ότι υπάρχουν ελάχιστες συνομιλίες του κου Αδαμαντίδη με κάποιο από τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης, το οποίο ούτε κουμπάρος, ούτε φίλος του είναι, αλλά πιθανότατα είναι θαυμαστής του και είναι ένας από αυτούς, με τους οποίους στα πλαίσια της επαγγελματικής του δραστηριότητας έχει τηλεφωνική επικοινωνία, η οποία ουδεμία σχέση έχει με διακίνηση ναρκωτικών, ούτε καν με αγορά ναρκωτικών.

 Ο κ. Αδαμαντίδης δεν έχει συλληφθεί, είναι εντελώς ελεύθερος και έχει κληθεί μόνο ως μάρτυρας, για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση αυτή.

Έλαβα εντολή από τον κο Αδαμαντίδη να στραφώ με μηνύσεις και αγωγές εις βάρος οιουδήποτε φυσικού προσώπου – δημοσιογράφου – παρουσιαστή οιασδήποτε τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής εκπομπής ή οιουδήποτε άλλου μέσου μαζικής ενημέρωσης που αναπαράγει την ως άνω ψευδή και συκοφαντική είδηση, και ήδη οι συνεργάτες μου συγκεντρώνουν στοιχεία, ώστε να στραφούμε δικαστικώς εναντίον τους.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr