Κιβωτός του Kόσμου: Ειδικός «εξηγεί» τη γλώσσα του σώματος του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

0
119
Κιβωτός του Kόσμου: Ειδικός «εξηγεί» τη γλώσσα του σώματος του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Κιβωτός του Kόσμου: Ο ιδρυτής του Ινστιτούτου Γλώσσας του Σώματος και Ανίχνευσης Ψεύδους ανέλυσε τη «γλώσσα» του σώματος του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας.

Ο Μάριος Βογιατζής έκανε μία ανάλυση των προσωπικοτήτων του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας μέσα από το πρίσμα των κινήσεων του σώματος και της εκφοράς λόγου αυτών των δύο προσώπων που βρίσκονται καθημερινά στην επικαιρότητα λόγω των εξελίξεων που «τρέχουν» την υπόθεση της «Κιβωτό του Κόσμου».

Αρχικά, ο ιδρυτής του Ινστιτούτου επικέντρωσε την προσοχή του τόσο στη λεκτική όσο και στη συμπεριφορική στάση της πρεσβυτέρας. « Η πρεσβυτέρα παρουσιάζεται πιο επιθετική, ενώ ο πατέρας Αντώνιος βγάζει κάτι άλλο.

»Η πρεσβυτέρα κουνάει το δάχτυλο, μιλάει για τα κακά παιδιά, ωστόσο επαναλαμβάνει τη λέξη ”υποτίθεται”. Ο λόγος της δεν δείχνει καθόλου σίγουρος για αυτό που συμβαίνει», ανέφερε.

Μάλιστα ο κ. Βογιατζής προς επίρρωση της θέσης του τονίζει ότι η πρεσβυτέρα καθ’ όλη την διάρκεια της συνέντευξης, που έχει διάρκεια 16 λεπτά, λέει τακτικά φράσεις όπως «κατά τη γνώμη μου» και «εγώ θεωρώ».

Πάνω σε αυτή την παρατήρηση ο ειδικός, που μίλησε στο Mega, εξήγησε ότι όταν υπάρχει λεκτική εξέταση, τέτοια σημάδια έχουν μεγάλη σημασία.

Αναφορικά με τον πατέρα Αντώνιο ο κ. Βογιατζής σημείωσε: «Στην αρχή (της συνέντευξης) παρατηρούμε ότι λέει ¨”σαν να είναι γεγονός”, ξέρετε έλεγαν “γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέγει” στην ανάλυση της συμπεριφοράς αυτό ισχύει».

Πηγή dikaiologitika.gr