Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
13.7 C
Athens
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Απίστευτη ταλαιπωρία στον Οδοντωτό – Επιβάτες «ξέμειναν» για ώρες μέσα σε τρένα...

Απίστευτη ταλαιπωρία στον Οδοντωτό – Επιβάτες «ξέμειναν» για ώρες μέσα σε τρένα με βλάβες!

0
40
Κανονικά, το δρομολόγιο θα έφευγε στις 13.40, όμως παρουσίασε βλάβη, σύμφωνα με αναγνώστη του pelop.gr. Στη συνέχεια, οι επιβάτες περίμεναν για περίπου δύο ώρες να έρθει άλλο τρένο να τους παραλάβει, αλλά όταν ήρθε διαπίστωσαν άπαντες ότι και ο δεύτερος συρμός είναι προβληματικός!

Μια μεγάλη ταλαιπωρία βιώνουν από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής επιβάτες του Οδοντωτού που εκτελεί τη διαδρομή Καλάβρυτα – Διακοπτό.

Κανονικά, το δρομολόγιο θα έφευγε στις 13.40, όμως το τρένο παρουσίασε βλάβη, σύμφωνα με αναγνώστη του pelop.gr. Στη συνέχεια, οι επιβάτες περίμεναν για περίπου δύο ώρες να έρθει άλλο τρένο να τους παραλάβει, αλλά όταν ήρθε διαπίστωσαν άπαντες ότι και ο δεύτερος συρμός είναι προβληματικός!

316986561 1198976937704399 3323909774113397 n 1 873x432

«Ήρθε το δεύτερο και έχει κι αυτό βλάβη, στα μέσα της διαδρομής μας έχει αφήσει τουλάχιστον πέντε φορές. Είμαστε σε απόγνωση, περιμέναμε και το δεύτερο και είχε κι αυτό πρόβλημα. Σκεφτόμαστε να υποβάλλουμε μηνύσεις όταν τελειώσει η περιπέτειά μας. Το γυρισμό προς Καλάβρυτα μάλλον δε θα τον πάρει κανείς και θα πάμε με ταξί που θα μοιραστούμε» ανέφερε ο αναγνώστης στο pelop.gr .

Το pelop.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με υπεύθυνους του ΟΣΕ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση. Από τον σταθμό του Διακοπτού, επιβεβαίωσαν το πρόβλημα και υποστήριξαν στις 18.00 ότι θα λυθεί σύντομα.

Λίγα λεπτά αργότερα, το πρόβλημα επιδιορθώθηκε και οι επιβάτες περίμεναν να γυρίσουν στα Καλάβρυτα.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr