Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023
13.7 C
Athens
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Αντώνης Ρέμος για «Κιβωτό»: «Ας περιμένουμε λίγο, είμαι επιφυλακτικός»

Αντώνης Ρέμος για «Κιβωτό»: «Ας περιμένουμε λίγο, είμαι επιφυλακτικός»

0
29
Αντώνης Ρέμος για «Κιβωτό»: «Ας περιμένουμε λίγο, είμαι επιφυλακτικός»
«Τον πατέρα Αντώνιο τον ξέρω λίγο αλλά έχω την καλύτερη άποψη… δεν μπορώ να το πιστέψω» τί δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, Gια την σχέση του με την Κιβωτό του κόσμου και τις σκέψεις τους σχετικά με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών για την ΜΚΟ και τον πατέρα Αντώνιο μίλησε ο Αντώνης Ρέμος.

«Φοβάμαι πως ίσως να υπάρχει λίγο μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει»

«Είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην Κιβωτό του Κόσμου. Φοβάμαι πως ίσως να υπάρχει λίγο μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως προτρέχουμε λίγο.

Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η Δικαιοσύνη και μετά να σταυρώνουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 και χρόνια έχουν δώσει την ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά», είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε ακόμα: «Εγώ που ξέρω λίγο τον πατέρα Αντώνιο, έχω την καλύτερη άποψη. Επειδή είμαι από τους πρώτους που συνέβαλα με τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο μεγάλο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω;

Δεν μπορώ να το πιστέψω; Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή…ας περιμένουμε και ας μην καταδικάζουμε με την πρώτη ματιά». 

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr