Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση 51χρονου, «δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι απ’ τη δουλειά»

0
18
Θεσσαλονίκη: Εξαφάνιση 51χρονου, «δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι απ’ τη δουλειά»

Συναγερμός για εξαφάνιση του 51χρονου Mera (Μέρα) Ylli (Ίλι), από την Αλβανία σήμανε στη Θεσσαλονίκη.

Για την εξαφάνιση του Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), το Χαμόγελο του Παιδιού γνωστοποιεί ότι τα ίχνη του 51χρονου αλβανικής καταγωγής, χάθηκαν την 1η Νοεμβρίου, μεσημεριανές ώρες, από την περιοχή της Αρέθουσας Θεσσαλονίκης.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση στις 4 του μηνός, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Την ημέρα της εξαφάνισης, ο Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) βρισκόταν για λόγους εργασίας στην περιοχή Αρέθουσα Θεσσαλονίκης. Λόγω τραυματισμού του συνεργάτη του, ο Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), μεταφέρθηκε σε στάση λεωφορείου της περιοχής, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του, στη Λίμνη Θεσσαλονίκης, και έκτοτε αγνοείται.

Ο Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), έχει ύψος 1,82 μ., έχει βάρος 100 κιλά, έχει γκρι κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app.

Πηγή dikaiologitika.gr