Σεπόλια: Και δεύτερη σύλληψη για τους βιασμούς της 12χρονης μετά τα 4 νέα εντάλματα

0
69
Σεπόλια: Και δεύτερη σύλληψη για τους βιασμούς της 12χρονης μετά τα 4 νέα εντάλματα
Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησαν οι Αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Πέμπτης για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Πρόκειται για 39χρονο ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού 9 χρονών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για κάτοικο βορείων προαστίων.

Νωρίτερα, στην πρώτη σύλληψη προχώρησε η ΕΛΑΣ μετά τα τέσσερα νέα εντάλματα για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, συγκεκριμένα στα δυτικά προάστια.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι είναι ηλικίας 35 έως 50 χρόνων «υψηλά αμειβόμενοι ιδιωτικοί υπάλληλοι», όπως τους χαρακτηρίζουν αστυνομικές πηγές.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ διερευνάται αν τα πρόσωπα βρίσκονται στο εξωτερικό.

Ο νέος γύρος ενταλμάτων σύλληψης ξεκίνησε μετά την τέταρτη κατάθεση που έδωσε η 12χρονη τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία από τα πρόσωπα αυτά φέρονται να είναι ανάμεσα σε εκείνους που είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία, ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή Blindchat και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν το είχαν συναντήσει.

Το κορίτσι φέρεται να τους έχει αναγνωρίσει μεταξύ των προσώπων που την βίασαν έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ , ο συλληφθείς δεν είναι μεταξύ των ανδρών που είχαν προσέλθει αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Πηγή dikaiologitika.gr