Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022
10.5 C
Athens
Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κιβωτός του Κόσμου -Αποκάλυψη σοκ: «Η πρεσβυτέρα ήξερε», λέει συγγενής του 19χρονου...

Κιβωτός του Κόσμου -Αποκάλυψη σοκ: «Η πρεσβυτέρα ήξερε», λέει συγγενής του 19χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο

0
18
Κιβωτός του Κόσμου -Αποκάλυψη σοκ: «Η πρεσβυτέρα ήξερε», λέει συγγενής του 19χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο
Σοκάρει αποκάλυψη για την πρεσβυτέρα, σχετικά με την καταγγελία 19χρονου ότι ο πατήρ Αντώνιος τον είχε κακοποιήσει. «Η πρεσβυτέρα ήξερε» λέει συγκεκριμένα συγγενής του παιδιού που φιλοξενούνταν στην Κιβωτό του Κόσμου.

«Και η πρεσβυτέρα γνωρίζει, καθώς άνοιξε την πόρτα 2-3 φορές και πετάχτηκε ο άλλος όρθιος. Ο μικρός αισθάνθηκε ανακούφιση λέει ”αχ να το καταλάβει η πρεσβυτέρα να σταματήσει αυτό το κακό”.», λέει στο mega συγγενής του 19χρονου που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για κακοποίηση.

Ο συγγενής του 19 είπε χαρακτηριστικά:

«Και τις επόμενες φορές την κλείδωνε την πόρτα. Ο μικρός όταν του επέτρεπε να πάει στην μητέρα του, το πρωί 8 η ώρα έπρεπε να είναι εκεί με πρωινό από ντελίβερι και μπαίνει μία μέρα η πρεσβυτέρα και λέει:

“Τι κάνεις εσύ εδώ πρωί πρωί” και αυτός αισθάνθηκε πολύ άσχημα και λέει “πρεσβυτέρα μου ο πάτερ μου ζήτησε να έρχομαι πρωί πρωί”.

Δηλαδή αυτή αντί να προστατεύσει το παιδί μάλωνε το παιδί γιατί ήρθε 8 η ώρα.

Είχαν πάει για μπάνιο και έβαλε τα χέρια του μέσα και του έπιανε τα γεννητικά όργανα, μέσα στη θάλασσα.

Κανά δύο φορές πήγε ο μικρός, πλησίασε στον υπολογιστή, αυτός αθώος, χωρίς να έχει κάτι στο μυαλό του, και όταν τον είδε έκανε σαν τρελός “δεν θα ξανακουμπήσεις, δεν θα ξανακουμπήσεις” σε αυτό το ύφος.

Το παιδί από την μία τον αγαπάει, τον λατρεύει, τον σέβεται, δεν μπορώ να καταλάβω τα συναισθήματά του, και από την άλλη νιώθει απογοήτευση και “πώς μου το έκανε αυτό, γιατί, γιατί”.

Έτσι έλεγε όταν μας τα αποκάλυψε».

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή dikaiologitika.gr