Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που «βρέθηκε» στο Blindchat: Τι ανέφερε για το «ραντεβού» στα Σεπόλια

0
26
Αυτός είναι ο δημοσιογράφος που «βρέθηκε» στο Blindchat: Τι ανέφερε για το «ραντεβού» στα Σεπόλια
Πρόκειται για τον πρώτο άνδρα που αποκαλύπτει την ταυτότητά του και μιλάει χωρίς να κρύβει το πρόσωπό του για την εμπειρία του στο Blindchat, ενώ δηλώνει πως βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών για να συνεισφέρει στις έρευνες για την υπόθεση στα Σεπόλια.

«Έσπασε» τη σιωπή του το βράδυ της Τετάρτης ο δημοσιογράφος που βρίσκεται στη λίστα των 212 ατόμων που μίλησαν με το προφίλ της 12χρονης που φέρεται να διαχειριζόταν ο Ηλίας Μίχος στο Blindchat.

Ο Γιώργος Σολάρης δήλωσε συγκλονισμένος, ενώ ανέφερε  πως είναι ένας άνθρωπος «ο οποίος δεν κάνει τέτοια πράγματα, δεν ασχολείται».

Είμαι στη διάθεση των αρχών και της αστυνομίας ώστε να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο που περνάω. Δεν φοβάμαι για κάτι, δεν έχω κάνει κάτι. Είμαι αληθινός.

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι είχε μια και μοναδική συνομιλία με προφίλ που έκανε αναφορά σε ραντεβού στα Σεπόλια και σημείωσε πως του είπε πως ήταν 20 ετών.

«Μπήκα εντελώς τυχαία, είδα μια διαφήμιση μπροστά μου, σαν δημοσιογράφος είχα την περιέργεια να δω τι ακριβώς είναι αυτό. Μπήκα μέσα λοιπόν, έβαλα το όνομά μου, έβαλα την ηλικία μου, email, μπήκα λοιπόν μέσα και μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο φαινόταν ότι είναι άγνωστο».

Δεν ξέρα αν ήταν άντρας ή γυναίκα. Μου είπε ‘καλησπέρα’. Λέω ‘καλησπέρα’. Μου λέει ‘τι κάνεις;’ Λέω ‘καλά’. Δεν ήξερα και εγώ πάνω κάτω πως χρησιμοποιείται αυτό το πράγμα. Μου λέει ‘θα ήθελες να γνωριστούμε;’ Λέω ‘τι εννοείς;’. Μου λέει ‘με δωράκι’. Λέω ‘Τι δωράκι;’. Μου είχε πει ένα ποσό, δεν θυμάμαι ακριβώς, με ένα ποσό 50-60 ευρώ στα Σεπόλια σε αυτοκίνητο να βρεθούμε.

Συνεχίζοντας την περιγραφή του, αναφέρει:

Λέω «τι ακριβώς;» Μου λέει «να βρεθούμε να υπάρχει σεξουαλική επαφή». Τέτοια πράγματα, εκεί αυτομάτως δεν υπήρχε περίπτωση… αρνήθηκα εγώ. Δεν μου άρεσε αυτή η πρόταση που μου έγινε, μέχρι εκεί αυτό. Έγραφε ότι ήταν 20 ετών.

Πηγή dikaiologitika.gr