«Θρίλερ» με τον απαγχονισμό αρχιμανδρίτη: «Το παιδί μου το φάγανε» λέει η μητέρα του

0
26
«Θρίλερ» με τον απαγχονισμό αρχιμανδρίτη: «Το παιδί μου το φάγανε» λέει η μητέρα του

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του αρχιμανδρίτη στα Πατήσια, καθώς όλα τα σενάρια για το τι συνέβη παραμένουν ανοιχτά και εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

Μετά το αρχικό σοκ που έφερε η είδηση του θανάτου του αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου, αίσθηση προκάλεσαν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που άνοιξαν νέο σενάριο περάν της αυτοκτονίας.

Πιο συγκεκριμένα, παρότι ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος με τη ζώνη του, πλεν δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμη και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς στο σώμα του φέρεται να είχε μώλωπες, ενώ το στόμα του ήταν γεμάτο αίμα.

«Το παιδί μου το φάγανε», ξεσπά η μητέρα του, που ζει με τον άλλο γιο της στο Άργος – απορρίπτοντας την εκδοχή της αυτοκτονίας, καθώς όπως υπογραμμίζει «το παιδί μου ποτέ δεν θα το έκανε αυτό».

Μιλώντας στον Alpha, η γυναίκα περιέγραψε ότι είχαν δύο ημέρες να μιλήσουν στο τηλέφωνο, γεγονός που την ανησύχησε:

Πέρασαν δύο ημέρες και δεν με είχε πάρει τηλέφωνο. Πήρα στην εκκλησία αλλά την πρώτη ημέρα λέω ότι μπορεί να έχει πάει σε κάποιο μνημόσυνο. Δεν έπιανε το τηλέφωνο. Έπαιρνα κάτι φίλες δεν τον έβρισκαν. Την άλλη ημέρα κάναμε ένα τραπέζι γιατί γιόρταζε το παιδί μου το άλλο και με έτρωγαν τα φίδια. Από τα πολλά κάτι υποψιαστήκαμε.

Διευκρίνισε, δε, ότι τον εντόπισε νεκρό «μία γυναίκα που καθαρίζει με τον γιο της. Πήραμε τον γιο της τηλέφωνο γιατί τον βοηθούσε, τον είχε σαν δεξί του χέρι».

 

Πηγή dikaiologitika.gr