Ο Έλον Μάσκ τρολάρει το Twitter: Πήρε παραμάσχαλα έναν νεροχύτη και μπήκε στα κεντρικά, η «αινιγματική» ανάρτηση

0
80
Ο Έλον Μάσκ τρολάρει το Twitter: Πήρε παραμάσχαλα έναν νεροχύτη και μπήκε στα κεντρικά, η «αινιγματική» ανάρτηση

Το «τρολάρισμα» του δισεκατομμυριούχου Έλον Μάσκ και η αλλαγή της ιδιότητάς του στο προφίλ του στο Twitter – Μέχρι την Παρασκευή ολοκληρώνεται η εξαγορά του Twitter.

Στην τελική ευθεία για την αγορά του Twitter βρίσκεται ο Έλον Μασκ καθώς την Τετάρτη (26/10) άλλαξε την περιγραφή της ιδιότητάς του στο προφίλ του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε «επικεφαλής Twitter».

Ο Έλον Μασκ δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό του να μπαίνει στα κεντρικά γραφεία του Twitter κουβαλώντας έναν νεροχύτη, εγείροντας εικασίες για την τύχη της σχεδιαζόμενης εξαγοράς του.

Ο δισεκατομμυριούχος αντιμετωπίζει προθεσμία την Παρασκευή για να ολοκληρώσει την αγορά των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, την οποία ανακοίνωσε πριν από μήνες, αλλά στη συνέχεια προσπάθησε να εγκαταλείψει.

Συμφώνησε να προχωρήσει νωρίτερα αυτό το μήνα, λίγες εβδομάδες πριν από την έναρξη μιας δικαστικής δίκης για αυτές τις κινήσεις.

“Μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Twitter – αφήστε το να βυθιστεί!” έγραψε ο κ. Μασκ.

Στην επιχειρηματική γλώσσα, “βύθισμα κουζίνας” σημαίνει ανάληψη ριζοσπαστικών μέτρων σε μια εταιρεία, αν και δεν είναι σαφές αν αυτό ήταν το μήνυμα του κ. Μασκ – ενημέρωσε επίσης το βιογραφικό του στο Twitter για να διαβάσει το “chief twit”.

Ο κ. Μασκ είπε ότι ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης χρειάζεται σημαντικές αλλαγές. Τουλάχιστον μία αναφορά υποδηλώνει ότι σχεδιάζει σημαντικές περικοπές θέσεων εργασίας.

Δεν ήταν σαφές εάν το αφεντικό της Tesla συναντήθηκε με στελέχη στο Twitter την Τετάρτη, αλλά ανέφερε την τοποθεσία του ως τα κεντρικά γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή dikaiologitika.gr