Ιρανοί χάκερ παραβίασαν τα δεδομένα του Υπουργείου συγκοινωνιών της Αλβανίας

0
16

Ιρανοί χάκερ παραβίασαν τα δεδομένα του Υπουργείου συγκοινωνιών της Αλβανίας

Ιρανοί χάκερ δημοσίευσαν μια λίστα με οχήματα στην Αλβανία με πινακίδες κυκλοφορίας, όνομα και επώνυμο οδηγών και άλλα προσωπικά δεδομένα

Η ιρανική ομάδα χάκερ υπό το όνομα «Πατριωτική δικαιοσύνη»  δημοσίευσε νέα στοιχεία, αυτή τη φορά από την αλβανική βάση δεδομένων αυτοκινήτων.

Η προκήρυξη περιέχει κατάλογο οχημάτων, αριθμό πλαισίου και κινητήρα, μάρκα οχήματος, πινακίδα κυκλοφορίας, όνομα και επώνυμο κατόχου και τόπο διαμονής.

Οι χάκερ που επιτέθηκαν σε κυβερνητικά συστήματα στις 15 Ιουλίου και σε αυτά του Υπουργείου Εσωτερικών, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος TIMS της Συνοριακής Αστυνομίας, το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου δημοσιεύουν τακτικά δεδομένα, φωτογραφίες και βίντεο από τις κάμερες της αστυνομίας.

Δημοσίευσαν επίσης μηνύματα από e-mail υπουργών, καθώς και ονόματα 105 χιλιάδων Αλβανών πολιτών που είναι ύποπτοι για εγκληματικές ενέργειες.

Στην ιστοσελίδα τους, η ομάδα δημοσίευσε πρόσφατα πληροφορίες για τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα και πριν από αυτό για τον διευθυντή της αλβανικής μυστικής υπηρεσίας SISH, Χελιδόν Μπέντο.

Πηγή: https://denesen.mk/iranski-hakeri

www.ertnews.gr

Πηγή ertnews.gr