Αυτή είναι το «φαβορί» για τη διαδοχή της Νομικού στο πλευρό του Λιάγκα

0
46
Αυτή είναι το «φαβορί» για τη διαδοχή της Νομικού στο πλευρό του Λιάγκα

Φουντώνουν τα σενάρια τις τελευταίες ώρες για την πιθανή αντικαταστάτρια της Δούκισσας Νομικού στη θέση της συμπαρουσιάστριας του Λιάγκα του πρωινού του Αντ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του καναλιού φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην Μαρία Κορινθίου.

H γνωστή ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή πριν από λίγες μέρες και κρίθηκε πως υπάρχει πολύ καλή χημεία με τον Γιώργο Λιάγκα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής και τη Δευτέρα. Μένει να δούμε αν μέχρι τότε θα έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Aντ1, τις τελευταίες μέρες, αναζητά διακαώς το πρόσωπο που θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Από την πρώτη στιγμή που η Δούκισσα Νομικού αποχώρησε από την εκπομπή, οι συσκέψεις ήταν πυρετώδεις και τα δοκιμαστικά απανωτά.

Μεταξύ εκείνων που έκαναν δοκιμαστικό ήταν η Μαρία Λουίζα Βούρου και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, Φελίσια Λαπάτη, ενώ ραντεβού έκανε και η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Κάποια στιγμή φάνηκε πως είχε «κλειδώσει» το πρόσωπο που θα βρεθεί στην εκπομπή, με ρόλο που θα ήταν επικεντρωμένος στα εμπορικά θέματα. Ήταν η Φελίσια Λαπάτη, η οποία είναι ραδιοφωνική παραγωγός που στο παρελθόν έχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από την τηλεόραση.

Μάλιστα, όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου να υπογράψει το συμβόλαιό της με τον Αντ1. Κανείς δεν γνωρίζει τι άλλαξε και φτάσαμε στην ανατροπή, με το όνομα της Μαρίας Κορινθίου να θεωρείται το επικρατέστερο για τη θέση αυτή τη στιγμή.

 

Πηγή dikaiologitika.gr