Ζελένσκι για διάγγελμα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θέλει να πνίξει την Ουκρανία στο αίμα»

0
9
Ζελένσκι για διάγγελμα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θέλει να πνίξει την Ουκρανία στο αίμα»
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε επιστράτευση και έβαλε στο τραπέζι τα πυρηνικά όπλα κάνοντας λόγο για «πυρηνικό εκβιασμό της Δύσης» – Τι δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως ο κόσμος θα επέτρεπε στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα και υποστήριξε ότι «θέλει να πνίξει την Ουκρανία στο αίμα».

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο BILD, ο Ζελένσκι προειδοποίησε ότι κανείς δεν θα πρέπει να παρασυρθεί από τις απειλές του Πούτιν, τονίζοντας πως σε μια τέτοια περίπτωση, θα ήταν σαν να καλούν τη Ρωσία να επιχειρήσει να καταλάβει περισσότερα εδάφη.

«Δεν πιστεύω ότι (ο Πούτιν) θα χρησιμοποιήσει αυτά τα όπλα. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα του επιτρέψει να τα χρησιμοποιήσει», είπε ο Ζελένσκι. Ο Πούτιν έχει ήδη ξεκινήσει μερική επιστράτευση , υποστηρίζει ο Ζελένσκι στη BILD. «Οι υπηρεσίες πληροφοριών μας και οι σύμμαχοί μας το έχουν ήδη πει αυτό. Έχει κινητοποιήσει τον στρατό τον τελευταίο μήνα».

Πηγή dikaiologitika.gr