Ξυλοδαρμός 17χρονης από τον πατέρα της: «Έπρεπε, συμβαίνουν αυτά» λέει ο παππούς της

0
16
Ξυλοδαρμός 17χρονης από τον πατέρα της: «Έπρεπε, συμβαίνουν αυτά» λέει ο παππούς της
Προθεσμία για να απολογηθεί, ζήτησε και πήρε ο 52χρονος, που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες ενδοικογενειακής βίας, την πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και την αντίσταση κατά της αρχής.

Η Εισαγγελέας πρότεινε να παραμείνει υπό κράτηση ο 52χρονος, αίτημα που έγινε δεκτό από την έδρα.

Την ίδια ώρα, η 17χρονη μίλησε στον Alpha για το περιστατικό, αλλά για τον εφιάλτη που ζούσαν η ίδια και τα αδέρφια της όλα αυτά τα χρόνια: «Σχόλασα νωρίς. Ο πατέρας μου μου έχει πει να έρχομαι κατευθείαν όταν σχολάω. Κι εγώ άργησα… Έχει συμβεί πολλές φορές να αργώ και αυτή είναι αιτία για να με χτυπήσει. Με χτυπάει από πέντε χρονών, χτυπάει και τα αδέρφια μου. Βρήκα το θάρρος να μιλήσω…. Ήμουν στην κουζίνα και άρχισε να με βρίζει. Πανικοβλήθηκα και άρχισα να τρέχω. Ο μόνος τρόπος διαφυγής για μένα είναι το μπαλκόνι, γιατί όταν βγαίνω στο μπαλκόνι σταματάει. Αλλά δεν σταμάτησε. Με χτυπούσε στο χέρι με ένα μαύρο σκληρό λάστιχο, σαν γκλοπ. Η μητέρα μου δεν έκανε τίποτα. Καμιά φορά του λέει σταμάτα…».

«Οι γείτονες είχαν καλέσει πολλές φορές την Αστυνομία. Ήθελα να μιλήσω, αλλά οι γονείς μου με απειλούσαν ότι αν το κάνω, θα έχω δυσάρεστες συνέπειες. Θέλω τα αδέρφια μου να έχουν ένα καλύτερο περιβάλλον. Να είναι ευτυχισμένα», πρόσθεσε η 17χρονη.

«Έπρεπε, συμβαίνουν αυτά»

Παράλληλα, ο παππούς των παιδιών και πατέρας του 52χρονου μιλώντας στον Alpha γέλαγε, υποστηρίζοντας πως ήταν όλα ψέματα. «Θα σας πω γιατί οδηγώ. Τίποτα, ψιλοπράγματα. Τίποτα μωρέ, ψέματα είναι», είπε αρχικά ο παππούς και ξέσπασε σε γέλια.

«Όχι ρε παιδάκι μου, δεν χτύπησε», υποστήριξε ο πατέρας του 52χρονου. «Δεν υπάρχει ούτε ξύλο ούτε χτύπημα. Μπορεί να της έπαιξε κάνα δυο για διάφορους λόγους, ξέρω εγώ γιατί… εντάξει έπρεπε. Συμβαίνουν αυτά», συνέχισε με το ίδιο ύφος.

Όταν ρωτήθηκε, δε, εάν θεωρεί σωστό να χτυπάει κάποιος τα παιδιά του, απάντησε: «όχι δεν είναι σωστό, αλλά καμιά φορά χρειάζεται αν κάνει τσαρδαλιές πώς τα λέτε. Και οι γυναίκες τώρα βγάζουν μια τεράστια γλώσσα και τις ‘τρώνε’ κι αυτές, ‘τρώνε’ κι αυτές ξύλο».

Πηγή dikaiologitika.gr