Ξέφρενη καταδίωξη στο Χαϊδάρι, δραπέτες μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού (βίντεο)

0
17
Ξέφρενη καταδίωξη στο Χαϊδάρι, δραπέτες μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού (βίντεο)

Kινηματογραφική καταδίωξη ακολούθησε μετά την απόδραση των δύο ανδρών το μεσημέρι της Κυριακής, από το Αστυνομικού Τμήμα του Χαϊδαρίου, καθώς οι δύο άντρες μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα, νέο βίντεο ντοκουμέντο.

Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Κυριακή, όταν οι δύο εκ των τριών υπόπτων που προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, κατάφεραν αφού επιτέθηκαν πρώτα στον αξιωματικό υπηρεσίας και σε άλλον ένα αστυνομικό, στη συνέχεια να βγουν έξω από το κτίριο.

Αμέσως επιβιβάστηκαν σε ένα χρυσαφί αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και ανέπτυξαν ταχύτητα και από εκείνη τη στιγμή και μετά ακολούθησε μια τρομερή καταδίωξη.

Περιπολικά της άμεσης δράσης αλλά και τζιπ της ΟΠΚΕ κυνηγούσαν το χρυσαφί όχημα των δραστών, ωστόσο εκείνοι κατάφεραν να διαφύγουν.

Από πίσω του ακολουθούν δύο τζιπ της ΟΠΚΕ, τα οποία και αυτά θα μπουν στην εθνική οδό.

Τελικά οι δύο δράστες ηλικίας 38 και 26 ετών καταφέραν να ξεφύγουν. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί θα εντοπιστούν το όχημα σταθμευμένο στην περιοχή των Νεόκτιστων στον Ασπρόπυργο. Μάλιστα εναντίον του ενός δραπέτη εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις.

Πηγή dikaiologitika.gr