Βασίλισσα Ελισάβετ: «Αιφνιδιαστική» επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ και πρίγκιπα Γουίλιαμ

0
48
Βασίλισσα Ελισάβετ: «Αιφνιδιαστική» επίσκεψη του βασιλιά Καρόλου Γ' και πρίγκιπα Γουίλιαμ
Επισκέφθηκαν αιφνιδιαστικά τον κόσμο που περιμένει στην ουρά για να αποτίσει φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και ο πρίγκιπας της Ουαλίας.

Ο Κάρολος και ο γιος του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, βρέθηκαν στο Albert Embankment κοντά στο παλάτι του Λάμπεθ και χαιρέτησαν τον κόσμο, ο οποίος περιμένει στην ουρά από τις πρώτες πρωινές ώρες για να αποτίσει φόρο τιμής στη μονάρχη. 

Καθώς ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ βγήκε από το αυτοκίνητο κατά μήκος του Albert Embankment, έγινε αμέσως δεκτός με επευφημίες. «Ελπίζω να μην έχετε παγώσει πολύ», ακούστηκε ο βασιλιάς να λέει σε μια γυναίκα.

Συνομίλησε για λίγο με μια γυναίκα που κρατούσε ένα αρκουδάκι Paddington και είπε ότι είχε έρθει από το Περού.

Καθώς ο βασιλιάς προχωρούσε κατά μήκος της ουράς, ένας φρουρός ασφαλείας παρότρυνε συνεχώς τους ανθρώπους να αφήσουν τα τηλέφωνά τους κάτω, να σφίξουν τα χέρια και να απολαύσουν τη στιγμή.

Συνομίλησε με ανθρώπους στην ουρά

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έκανε επίσης μια εμφάνιση-έκπληξη. Όπως και ο βασιλιάς, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έσφιξε τα χέρια και συνομίλησε με ανθρώπους που είχαν στηθεί στην ουρά κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ παρατήρησε πόσο ζεστοί ήταν κάποιοι από αυτούς.

Μάλιστα, ακούστηκε να λέει ότι οι άνθρωποι στην ουρά είχαν «κάνει φίλους για μια ζωή». Μια γυναίκα είπε στον πρίγκιπα ότι ήταν «ευτυχής που περίμενε», ενώ μια άλλη είπε καθώς απαντούσε στο τηλέφωνο «συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω τώρα, μόλις γνώρισα τον πρίγκιπα Γουίλιαμ».

Ο πρίγκιπας αντάλλαξε «χειραψία» με τον ίδιο αρκούδο Paddington που συνάντησε ο βασιλιάς πριν από λίγο, ενώ σε ένα αγόρι είπε ότι είναι οπαδός της Aston Villa όταν τον ρώτησαν ποια ομάδα υποστηρίζει.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ευχαρίστησε τον κόσμο που περίμενε στην ουρά επί πολλές ώρες, καθώς τους έσφιγγε τα χέρια. Αρκετοί άνθρωποι έκλαψαν αφού τον συνάντησαν και μια γυναίκα του είπε: «Θα γίνεις ένας λαμπρός βασιλιάς μια μέρα».

Ο Κάρολος έφυγε πριν από τον Γουίλιαμ, και οι δύο με αυτοκίνητα που περιτριγυρίζονταν από αστυνομικά οχήματα.

{https://twitter.com/BBCBreaking/status/1571101860739665923}

Πηγή dikaiologitika.gr