Το story της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά την ψευδή είδηση για απόπειρα αυτοκτονίας: «Εσύ ο δημοσιογράφος που συγκάλυψες βιασμό» (βίντεο)

0
54
Το story της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά την ψευδή είδηση για απόπειρα αυτοκτονίας: «Εσύ ο δημοσιογράφος που συγκάλυψες βιασμό» (βίντεο)
Χαμός επικράτησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου καθώς μετέδωσαν μια ψευδή -όπως αποδείχθηκε- είδηση, ότι το μοντέλο και επιχειρηματίας Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η ίδια βγήκε στον αέρα και μίλησε, ενώ λίγο αργότερα ανέβασε story στο instagram να τρώει πρωινό.

Αφού η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεπέρασε το σοκ της είδησης ότι δήθεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και βγήκε στο mega η ίδια και μίλησε, έκανε ένα story στο instagram που αναφέρεται σε κάποιον δημοσιογράφο και σε έναν γνωστό βιασμό που συνέβη σε κάποιο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα λέει:

«Τρώω πρωινό από τον άλλον κόσμο μάλλον και έχω κάνει συμφωνία με τον Θεό να μπορώ να κάνω και story. Είστε άθλιοι και τελικά εσείς οι ίδιοι που συγκαλύψατε εκείνον τον βιασμό στο ξενοδοχείο και εσύ ο δημοσιογράφος που τα πήρες, να πας να διαστρεβλώσεις μια ιστορία ξέρεις για να διαφημίσεις μόνο και μόνο το ξενοδοχείο. Να συγκαλύψεις όμως και ένα βιασμό ξέρεις επίσης».

Τονίζεται ότι στο story γράφει πάνω «Είστε γελοίοι. Πιο γελοίοι είναι οι υποτιθέμενοι φίλοι μου!», αφήνοντας ίσως αιχμές για τον φίλο της Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος είναι στο πάνελ της εκπομπής του mega.

Δείτε βίντεο

{https://www.youtube.com/watch?v=LfeTTwKUJ84}

Πηγή dikaiologitika.gr