Θύμα ληστείας για δεύτερη φορά η Δήμητρα Κατσαφάδου

0
17
Πηγή: instagram

Θύμα ληστείας για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις λίγες μέρες έπεσε η Δήμητρα Κατσαφάδου, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Συγκεκριμένα, η γνωστή επιχειρηματίας δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο, στα οποία δείχνει τη ζημιά που υπέστη το κατάστημά της. Όπως είναι ολοφάνερο, οι άγνωστοι έσπασαν ξανά τη τζαμαρία, προκειμένου να κλέψουν τις κρέμες της.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Πόσο ντροπή αισθανόμαστε για κάποιους ανθρώπους που εισβάλουν στον χώρο σου και σου κλέψουν τις κρέμες σου. Ο Θεός να τους συγχωρέσει. Εγώ δεν σταματάω να δημιουργώ και να εξελίσσομαι και να χαρίζω σε όποιον έχει πραγματική ανάγκη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Αμέσως μετά, δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος και δείχνει τους δράστες.

«Τι κάνει η ζήλια και η κακία τελικά… Σε αναγκάζει να κλέψεις! Φόβος και αγωνία να καλύψουν τα πρόσωπά τους. Η αστυνομία είναι κοντά στην εξιχνίαση ευτυχώς. Όλο το ράφι του ψυγείου με μία κίνηση μέσα στη σακούλα! Όλα τα προϊόντα μας» έγραψε πάνω στα stories.

{https://www.instagram.com/p/CiZTpXBIehp/}

#ΛΗΣΤΕΙΑ #ΔΗΜΗΤΡΑ_ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ

Πηγή dikaiologitika.gr