Συγκλονίζει η Πετρουλάκη: «Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ήμουν τρεις μέρες σε κώμα»

0
53
Συγκλονίζει η Πετρουλάκη: «Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ήμουν τρεις μέρες σε κώμα»

Συγκλονίζει η Ελένη Πετρουλάκη μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Δέκα χρόνια πήρε για να κρατήσω το πρώτο παιδί στην αγκαλιά μου. Όταν κράτησα το τεστ εγκυμοσύνης δεν το πίστευα ούτε εγώ η ίδια. Με έπιασε φόβος. Δεν υπάρχει μοναστήρι στην Ελλάδα και τη Σερβία που να μην το έχω επισκεφθεί. Ό,τι τάμα υπάρχει, το έχω κάνει. Πιστεύω πολύ. Ο Θεός είναι μεγάλος και δεν αφήνει κανέναν» λέει η γνωστή γυμνάστρια μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα μία σοβαρή επιπλοκή και τρεις μέρες ήμουν σε κώμα. Δεν έχασα την πίστη μου. Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει» συγκλονίζει. «Έκανα εξετάσεις και διαπίστωσα πως είχα ένα αυτοάνοσο στις αρθρώσεις. Δεν το έβαλα κάτω. Ήθελα να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητα μου και έτσι έφτιαξα το πρόγραμμα rehabilitation fitness» εξηγεί.

Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, θυμάται όταν της προτάθηκε να πάρει μέρος στα καλλιστεία και τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. «Όταν υψηλόβαθμα στελέχη του ANT1 μου πρότειναν να πάρω μέρος στα καλλιστεία τους είπα “δεν είμαι μοντέλο, θα συνεχίσω να κάνω γυμναστική”. Η πρόταση για τον Πρωινό Καφέ με τη Ρούλα Κορομηλά ήρθε απρόοπτα. Έπρεπε να είμαι στο πλατό του Πρωινού Καφέ στις 6.30 το πρωί. Όταν μου έκλεψαν το μηχανάκι μου, δεν ξεχνώ το πόσο μου συμπαραστάθηκε η Ρούλα. Η Ρούλα επέμενε να κάνω το πρώτο μου εξώφυλλο στο “tv ζάπινγκ”. Είχε πάρει τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη και του είπε “Θέλω να κάνεις εξώφυλλο την Ελένη”» περιγράφει.

Πηγή dikaiologitika.gr