Σοκαρισμένη η γιαγιά του μωρού: «Τράβηξε το εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε ηλεκτροπληξία»

0
22
Σοκαρισμένη η γιαγιά του μωρού: «Τράβηξε το εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε ηλεκτροπληξία»
Στο πένθος βυθίστηκε η κοινωνία του χωριού Αργυρό, στο δήμο Κύμης – Αλιβερίου στην Εύβοια, από τον θάνατο του βρέφους μόλις 12 μηνών που βρέθηκε νεκρό από ηλεκτροπληξία.

Οι γονείς βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Δίχως ακόμη να μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί η γιαγιά μίλησε στο MEGA για το εγγόνι της που χάθηκε ξαφνικά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Η γιαγιά των παιδιών λύγισε προσπαθώντας να περιγράψει πώς συνέβη η τραγωδία.

Σοκαρισμένη ανέφερε: «Μια χαρά ήταν τα παιδάκια, έπαιζαν και ακούμπησε το χέρι στη πρίζα. Κάτι είχε εκεί μικρό για τα κουνούπια εκεί το έβαλε το χεράκι του. Σε αυτό το μηχάνημα για τα κουνούπια που ήταν στη πρίζα. Το μικρό μωράκι έπαιζε με τα δύο αδέλφια του, όταν κατά λάθος έβαλε τα χεράκια του σε εντομοαπωθητικό το οποίο ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα με την υψηλή τάση ρεύματος να περνάει μοιραία από το σωματάκι του. Ηταν με τη μαμά του εκείνη την ώρα στο σπίτι. Τα πρόσεχε πολύ, πολύ τα πρόσεχε όλα τα παιδιά. Ήταν εκεί, εκεί ήταν κοντά του».

Συγκλονισμένοι παραμένουν οι δύο νεαροί γονείς που πληροφορήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου ότι το μικρότερο παιδί τους άφησε την τελευταία του πνοή έτσι αναπάντεχα. Ο γιατρός κέντρου υγείας περιέγραψε:

«Όταν μας το έφεραν εδώ ήταν νεκρό. Είχαν νεκρωθεί τα εγκεφαλικά του κύτταρα. Τώρα η μητέρα μου είπε ότι το συμβάν έγινε στις 11 παρά 10 το πρωί. Το παιδί, τράβηξε το εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε την ηλεκτροπληξία».

 

Πηγή dikaiologitika.gr