«Σκοτώθηκαν» on air Γεωργιάδης – Τσίπρας: «Θα μου μιλάτε με σεβασμό» – «Αυτό το ύφος σπίτι σου»

0
19
«Σκοτώθηκαν» on air Γεωργιάδης – Τσίπρας: «Θα μου μιλάτε με σεβασμό» – «Αυτό το ύφος σπίτι σου»
Τα… αίματα ανάμεσα στους δυο πολιτικούς «άναψαν» με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ και το πρόγραμμα που εξήγησε.

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή «αέρα» του ΣΚΑΙ όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Τσίπρας κλήθηκαν να σχολιάσουν όσα εξήγησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Ανάπτυξης, ο Άδωνις Γεωργιάδης ενοχλήθηκε γιατί ο Γιώργος Τσίπρας του μίλησε στον ενικό και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς.

«Θα σας παρακαλέσω, θα μου μιλάτε με σεβασμό. Δεν είμαστε φίλοι από το δημοτικό, είμαστε βουλευτές και εγώ υπουργός», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το «ξεκίνησες πολύ καλά, ψεύτης ο Τσίπρας κτλ».

«Παρακαλώ πάρα πολύ που μου απευθύνω σεβασμό. Αν δεν σας το μάθανε σπίτι σας, θα σας το μάθω εγώ!», ανεβάζοντας τους τόνους, με τον Γιώργο Τσίπρα να του απαντά: «όταν σέβεσαι, θα σέβομαι. Το ύφος αυτό στο σπίτι σου και στη Νέα Δημοκρατία».

«Εδώ δεν είμαστε αμφιθέατρο φοιτητικό ούτε σας φοβόμαστε κύριε. Με σεβασμό και στον πληθυντικό! Ό,τι δεν σου μάθανε οι γονείς σου θα το μάθεις εδώ» ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Πηγή dikaiologitika.gr