Σε σοκ η αστρολόγος: Χτύπησε το κουδούνι και μπήκε… ο ληστής, την έδεσε χειροπόδαρα, «με έστειλε ο θείος σου» (βίντεο)

0
25
Σε σοκ η αστρολόγος: Χτύπησε το κουδούνι και μπήκε... ο ληστής, την έδεσε χειροπόδαρα, «με έστειλε ο θείος σου» (βίντεο)

Σε θρίλερ εξελίχτηκε το βράδυ της Κυριακής για μία 55χρονη γυναίκα από την Γλυφάδα – γνωστή αστρολόγος – η οποία έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Η 55χρονη αστρολόγος που έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι της στη Γλυφάδα – αν και παραμένει σε σοκ – περιγράφει με λεπτομέρεια τον εφιάλτη που έζησε, αλλά και τον απίστευτο διάλογο που είχε με τον δράστη.

Ήρθε κάποιος και μου χτύπησε το κουδούνι και μου είπε να μιλήσουμε, «ο θείος σου» λέει «θέλει να σου μιλήσει» και άνοιξα την πόρτα.

Του λέω: «Τι θέλεις;» και μου λέει: «Δε θα σε πειράξω, ο θείος σου με έστειλε. Απλώς θα σου πάρουμε ό,τι έχεις και δεν έχεις».

Έπειτα περιγράφει πως ένας άνδρας μπήκε στο σπίτι της και την ακινητοποίησε αρχικά με μία κουβέρτα στο πάτωμα, ενώ στη συνέχεια την έδεσε χειροπόδαρα σε μία καρέκλα και την διέταξε να του πει πού βρίσκονται τα χρήματα.

Με δέσανε, μου έδεσε τα πόδια με τα κορδόνια. Δε μου βγάλανε όπλο, να σας μιλήσω ειλικρινά, δεν μου βγάλανε.

Με ακινητοποίησε. Με έβαλε κάτω σε μία κουβέρτα πρώτα και μετά με έβαλε σε καρέκλα.

«Πες μας πού είναι το χρηματοκιβώτιο και τον συνδυασμό. Πώς ανοίγει πες μας. Το κλειδί δώσ’ μας», της είπε ο δράστης.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως αφού δεν έβρισκε τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου, ο δράστης το σήκωσε ολόκληρο, μαζί με πολλά κοσμήματα αξίας, με την συνολική λεία να ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ.

Ο άνδρας είχε έναν συνεργό με τον οποίο φόρτωσαν την λεία, ενώ τους περιμένε έξω από την οικία και άλλο άτομο μέσα σε αυτοκίνητο.

Πηγή dikaiologitika.gr