Πάσχει από αγοραφοβία ο Ζακ Έφρον – «Έπεσα σε κατάθλιψη, απλώς δεν βγαίνω πλέον έξω»

0
29
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η αγοραφοβία είναι μια διαταραχή, η οποία δημιουργεί φόβο και έντονο άγχος σε κάποιον, όταν βρίσκεται ανάμεσα σε πολύ κόσμο.

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός Ζακ Έφρον μίλησε για την αγοραφοβία που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, μιλώντας στο Men’s Health Οκτωβρίου, αποκαλύπτοντας πως τελευταία προτιμά να μένει στο σπίτι του. 

«Απλώς δεν βγαίνω έξω πλέον. Οι άνθρωποι σε μεγάλες ομάδες πυροδοτούν την αγοραφοβία μου», δήλωσε ο ηθοποιός.

Αν και δεν ήθελε να μπει σε παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με τη φοβία του, εξήγησε πως οδήγησε σε πολλές αλλαγές στη ζωή του γενικότερα. Όπως είπε, το γεγονός ότι δεν έβγαινε τον έκανε να ρίξει όλη τη βαρύτητα στη δουλειά του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να κάνει γυρίσματα μέχρι και τις 4 τα ξημερώματα.

Άλλωστε, ο ρόλος του στο Baywatch απαιτούσε εξαντλητικές προπονήσεις, προκειμένου να καταφέρει να «χτίσει» το σώμα που απαιτούσε ο σκηνοθέτης,.

«Άρχισα να έχω αϋπνίες και έπεσα σε μια πολύ άσχημη κατάθλιψη, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δυσκολεύτηκα πολύ», δήλωσε και κλείνοντας πρόσθεσε: «Απλώς δεν ένιωθα υγιής, το αισθανόμουν στο σώμα μου. Δεν ήμουν ζωντανός, ήμουν βαλτωμένος και βαρύς».

{https://twitter.com/CNN/status/1567822576939835395}

#ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΦΟΒΟΣ

Πηγή dikaiologitika.gr