Ολυμπιακός: Τιμωρία της UEFA και κλειστή «Θύρα 7» στο ματς με την Καραμπάγκ

0
55
Ολυμπιακός: Τιμωρία της UEFA και κλειστή «Θύρα 7» στο ματς με την Καραμπάγκ

Βαριά είναι η τιμωρία της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (UEFA) στον Ολυμπιακό, με λουκέτο στην «Θύρα 7» ενόψει του ματς με την Καραμπάγκ (06/10) και πρόστιμο 58.000 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, κλειστή θα είναι η «Θύρα 7» στο προσεχές ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ (06/10), μετά την τιμωρία που επέβαλε η UEFA στους «Ερυθρόλευκους» για όσα έγιναν με τη Φράιμπουργκ.

Η αναφορά της UEFA για τον Ολυμπιακό:

«Το Σώμα Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχικής της UEFA (CEDB) ανακοίνωσε τις ακόλουθες αποφάσεις που θα επηρεάσουν την προσέλευση οπαδών στους αγώνες της UEFA:

– Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και να διατάξει το μερικό κλείσιμο του γηπέδου της ΠΑΕ Ολυμπιακός (δηλαδή ολόκληρης της Βόρειας κερκίδας) κατά τη διάρκεια του επόμενου (1) αγώνα της UEFA στον οποίο η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παίξει ως οικοδεσπότης, για άναμμα πυροτεχνημάτων, ρίψη αντικειμένων και χρήση δεικτών λέιζερ.

– Πρόστιμο 8.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για απόφραξη δημόσιων διαδρόμων».

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρούνται για άναμμα πυροτεχνημάτων, ρίψη αντικειμένων και χρήση λέιζερ, αλλά και απόφραξη δημόσιων διαδρόμων (όπως αναφέρεται) και θα εκτίσουν την ποινή τους την ερχόμενη Πέμπτη 6 Οκτωβρίου απέναντι στην Καραμπάγκ.

Πηγή dikaiologitika.gr