Ο Θανάσης Κατερινόπουλος συγκινήθηκε μιλώντας για τον γιο του που πέθανε 31 ετών, τι είπε για την Αγγελική Νικολούλη και την πολιτική (βίντεο)

0
18
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος συγκινήθηκε μιλώντας για τον γιο του που πέθανε 31 ετών, τι είπε για την Αγγελική Νικολούλη και την πολιτική (βίντεο)
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή του, για την απώλεια του γιού του και για τις απειλές που έχει δεχτεί.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του στην Ελευσίνα για μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων αίσθηση προκάλεσαν όσα ανέφερε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τις απειλές έχει δεχτεί κατά καιρούς για τη ζωή του από την περίοδο που συνεργαζόταν με την Αγγελική Νικολούλη πάνω σε μία υπόθεση που είχε απασχολήσει το πανελλήνιο.

«Έχω δεχτεί απειλές και πέρυσι όταν ήμουν με την Αγγελική Νικολούλη σε μία γνωστή τότε υπόθεση και φέτος» αποκάλυψε ο Θανάσης Κατερινόπουλος εξηγώντας πως υπήρξαν φορές που φοβήθηκε.

Ο έμπειρος ταξίαρχος εν αποστρατεία μίλησε και για τις σχέσεις του σήμερα με την Αγγελική Νικολούλη.

«Συνεργαστήκαμε 3-4 χρόνια με την Αγγελική σε διάφορες υποθέσεις. Παρά το γεγονός ότι γράφτηκαν διάφορα την εκτιμώ και με εκτιμάει. Σταμάτησε αυτή η συνεργασία γιατί προέκυψε άλλη συνεργασία με το Star. Κακοπροαίρετοι μπορεί να λένε οτιδήποτε. Ίσα-ίσα, τηλεφωνιόμαστε, μιλάμε… Ίσως να φταίω κι εγώ γιατί είπα κάτι που παρερμηνεύτηκε» σημείωσε.

«Εύχομαι στην άλλη ζωή να δω τον γιο μου»

Ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την σύζυγό του ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο γιος του έφυγε από τη ζωή.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος δήλωσε συγκινημένος:

«Δεν μπορώ να πω τίποτα. Έφυγε από τη ζωή 31 ετών στον ύπνο του. Κάποιες φορές τον βλέπω στον ύπνο μου. Αυτά μακάρι να μην συμβαίνουν σε κανένα γονέα. Μαθαίνεις να ζεις με αυτή την απώλεια και ελπίζεις στην άλλη ζωή, αν υπάρχει άλλη ζωή».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Θανάσης Κατερινόπουλος σημείωσε:

«Η γυναίκα μου είναι ένα λιμάνι. Είμαστε 10 χρόνια μαζί. Εγώ δεν πίστευα ότι θα ξαναφτιάξω την ζωή μου. Είχα ένα γάμο αποτυχημένο και σκεφτόμουν ότι πέρασαν τα χρόνια, δεν είμαστε για πειράματα. Η υπομονή της συζύγου μου μαζί μου είναι απερίγραπτη».

«Θα πολιτευθώ με ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μετά από πρόσκληση του Νίκου Ανδρουλάκη»

Πηγή dikaiologitika.gr