Ο Κούγιας αναλαμβάνει την οικογένεια του αδήλωτου διανομέα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Ωρωπό

0
13
Ο Κούγιας αναλαμβάνει την οικογένεια του αδήλωτου διανομέα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Ωρωπό

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του 17χρονου διανομέα που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Ωρωπό. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, σκοπός είναι «η νομική δικαίωση για την κακουργηματική συμπεριφορά ενός 30χρονου, ο οποίος οδηγώντας με ιδιαίτερα επικίνδυνο τρόπο και μεθυσμένος σε κεντρικό δρόμο του Ωρωπού χτύπησε το μηχανάκι, το οποίο οδηγούσε ο 17χρονος, ακολούθως τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε».

«Ευτυχώς για την οικογένεια του θύματος», ο δράστης συνελήφθη μετά από λίγη ώρα και διεπιστώθη ότι ήταν ακραία μεθυσμένος και για το λόγο αυτό δεν του απεδόθη η κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, για την οποία προβλέπεται ποινή φυλακίσεως μέχρι 5 ετών, αλλά του απεδόθη η κατηγορία της διαπράξεως του κακουργήματος της οδηγήσεως με τρόπο επικίνδυνο για ανθρώπινες ζωές και της οδηγήσεως υπό καθεστώς μέθη», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε σε απολογία σε απολογία και σήμερα θα κριθεί αν θα κρατηθεί προσωρινά ή αν θα μείνει ελεύθερος. Μετά από αυτήν τη δικονομική εξέλιξη, η ποινή, η οποία απειλείται εις βάρος του δράστη είναι αυτή του κακουργήματος, όπου προβλέπεται ποινή καθείρξεως τουλάχιστον 5 ετών.

 

#ΑΛΕΞΗΣ_ΚΟΥΓΙΑΣ #ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ #ΩΡΩΠΟΣ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ #ΤΡΟΧΑΙΟ

Πηγή dikaiologitika.gr