Ο Ερντογάν κατηγορεί την Ελλάδα ότι… αντιγράφει την Τουρκία: «Μας ακολουθεί από πίσω, σαν τα βαγόνια» (βίντεο)

0
9
Ο Ερντογάν κατηγορεί την Ελλάδα ότι... αντιγράφει την Τουρκία: «Μας ακολουθεί από πίσω, σαν τα βαγόνια» (βίντεο)
Νέες δηλώσεις για την Ελλάδα έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγορώντας ουσιαστικά την Αθήνα ότι… αντιγράφει την Άγκυρα!

«Οι Έλληνες μας ακολουθούν από πίσω σαν βαγόνια» απάντησε ο Τούρκος πρόεδρος όταν του ζητήθηκε (από δημοσιογράφο) να σχολιάσει πληροφορία ότι η Ελλάδα σκοπεύει να ιδρύσει Διεύθυνση Επικοινωνιών, με σκοπό να απαντά στην τουρκική προπαγάνδα.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την προσευχή της Παρασκευής, ο Ερντογάν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο: «Έχει ανακοινωθεί ότι η Ελλάδα θα ιδρύσει Διεύθυνση Επικοινωνιών. Λέγεται ότι η εν λόγω Προεδρία θα συσταθεί με σκοπό την προπαγάνδα στα παγκόσμια ΜΜΕ, ενάντια στις θέσεις της Τουρκίας. Μπορείτε να το αξιολογήσετε;»

Ο Ερντογάν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, απάντησε: «Να το κάνει. Αυτή (η Ελλάδα) έχει Διεύθυνση Επικοινωνιών αλλά εμείς δεν το έχουμε; Η Διεύθυνση Επικοινωνίας μας είναι πολύ πιο ισχυρή, σε αυτό το σημείο, έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλύτερο δίκτυο επικοινωνίας με τον κόσμο. Και εξακολουθεί να το κάνει. Αυτοί μας ακολουθούν από πίσω σαν βαγόνια».

Πηγή dikaiologitika.gr